14.8 C
Milan
Maret 27, 2022

Home Kebijakan Privasi


Kebijakan Privasi

Kawicaksanan PRIVASI

Informasi miturut Pasal 13 Keputusan Legislatif 196/2003 kanggo ngolah data sensitif:

Para rawuh ingkang kinurmatan,

miturut Keputusan Legislatif 196/2003, babagan nglindhungi wong lan subjek liyane babagan pangolahan data pribadi, pangolahan informasi babagan sampeyan bakal didhasarake prinsip-prinsip sing bener, sah lan transparan lan nglindhungi kerahasiaan lan Hak-hak sampeyan.

Miturut artikel 13 saka keputusan sing kasebut ing ndhuwur, mula sampeyan menehi informasi ing ngisor iki.

1. Data sensitif sing diwenehake bakal diproses kanggo tujuan ing ngisor iki:

Ngirim email informatif.
Ngirim tawaran lan diskon.
Ngirim buletin menyang alamat email sing sampeyan tampa.

2. Pangobatan bakal ditindakake kanthi cara ing ngisor iki: manual lan komputerisasi

3. Penyediaan data wajib lan apa wae sing nolak nyedhiyakake data kasebut bakal nyebabake ora ana kontrak lan / utawa hubungan sing ora diterusake.

4. Data kasebut ora bakal dicethakake menyang subjek liyane uga ora bakal disebar

5. Kontroler data yaiku: Studio Color di De Vincentiis Regalino, Via Da Denominare 1, 15 - 65020 Turrivalignani (PE), e-mail [email dilindhungi]

- Iklan -


6. Kapan wae sampeyan bisa nggunakake hak kontrol data, miturut artikel 7 Keputusan Legislatif 196/2003, sing kanggo sampeyan kepenak, kita reproduksi kanthi lengkap:

Keputusan Legislatif n.196 / 2003,
Art. 7 - Hak ngakses data pribadi lan hak-hak liyane

1. Pihak sing duwe hak duwe hak kanggo njaluk konfirmasi babagan eksistensi utawa ora data pribadi babagan dheweke, sanajan durung direkam, lan komunikasi kanthi wujud sing dingerteni.

2. Pihak sing duwe hak duwe indikasi:

a) asal saka data pribadi;
b) tujuan lan cara pangolahan;
c) logika sing ditrapake nalika perawatan ditindakake kanthi instrumen elektronik;
d) identitas pamilik, manajer lan wakil sing ditunjuk miturut pasal 5, paragraf 2;
e) subyek utawa kategori subjek sing bisa dikomunikasikake data pribadi utawa sing bisa sinau babagan wakil sing ditunjuk ing wilayah Negara, manajer utawa agen.

3. Pihak sing duwe hak duwe hak:

a) nganyari, mbenerake utawa, yen kasengsem, integrasi data;
b) pembatalan, transformasi dadi wujud anonim utawa pamblokiran data sing diproses nglanggar ukum, kalebu data sing ora kudu disimpen kanggo tujuan data diklumpukake utawa banjur diproses;
c) kesaksian sing operasi kasebut ing huruf a) lan b) digatekake, uga babagan isine, data sing wis dikandhani utawa disebarake, kajaba ing kasus iki kabukten mokal utawa nyakup panggunaan sarana sing nyata ora proporsional tumrap hak sing dilindhungi.

4. Pihak sing duwe hak duwe hak mbantah, kanthi lengkap utawa sebagean:

a) amarga alasan sing sah, kanggo ngolah data pribadi babagan dheweke, sanajan ana gegayutane karo tujuan nglumpukake;
b) kanggo ngolah data pribadi babagan dheweke kanggo ngirim pariwara utawa materi penjualan langsung utawa kanggo nindakake riset pasar utawa komunikasi komersial.



Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan