- Iklan -

Ing wulan Desember 2016 Patrizio Santo nerbitake lagu pertama sing dikarang dhewe, kanthi judhul "In the Universe (amarga aku wis teka ing kana)"

- Iklan -


Produksi lan susunan: Piero Garone
Sutradara: Marco D'Andragora
Asisten direktur: Matteo Velluto
Operator kamera, DOP lan editor: Marco D'Andragora
Tembakan udara: Antonio Basile (QuattroCappa AirVision)
Aktris: Giada Di Girolamo

 

 

- Iklan -
- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.