TEHI HIJAU: omben kesehatan

0
- Iklan -

Properti lan mupangate tèh umur sewu taun

 

 

Kanggo istirahat santai utawa ngobrol karo kanca-kanca, teh ijo iku omben-omben sing apik banget sing bisa dibarengi saiki lan bisa menehi paedah.

Shrub asli ing Asia Tenggara sing digunakake luwih saka 5000 taun, teh ijo minangka tanduran kanthi godhong ijo mengkilat lan kembang putih.

- Iklan -

Godhong kasebut, dikoleksi nalika tanduran udakara udakara siji setengah meter, ngalami perawatan beda-beda gumantung apa teh kasebut ijo, ireng, putih utawa Oolong.

 

 

Survei anyar nuduhake yen tèh ijo minangka omben paling kaloro ing donya (sawise banyu) ... nanging kenapa?

Nganggep mung omben-omben sing ringkes banget, tèh ijo minangka obat sing nyata kanthi ewu sifat.

Tonic, diuretic, purifying and antioksidan ... iku elixir umur dawa!

Thanks kanggo polifenol sing ana ing jero, teh ijo minangka anti-inflamasi sing apik, nindakake tindakan pencegahan kanker lan penyakit kardiovaskular lan neurodegeneratif kayata Parkinson lan Alzheimer.

Theanine, salah sawijining asam amino, nyuda stres, dene teine ​​minangka tonik lan stimulan sing sampurna.

Beda karo kafein ing kopi, theine diluncurake kanthi bertahap ing awak, tumindak sing luwih moderat lan tetep ... asil? Konsentrasi maneh tanpa rasa ganggu sawise sawetara kopi.

2 utawa 3 cangkir saben dina minangka dosis sing sampurna kanggo njupuk kabeh keuntungan.

- Iklan -

Aku miwiti nyoba nalika, bosen karo banyu biasa ing papan kerja, aku golek alternatif sing bisa ngombe nalika awan lan ngrungokake, dirungokake ... diuresis mundhak kanthi cepet, kulit (sawise pirang-pirang minggu panggunaan terus-terusan ) dadi lancar lan sumringah lan energi mundhak kanthi dramatis.

Saiki aku ora bisa nindakake maneh!

Mesthi wae rasa kasebut khusus lan ora kabeh wong seneng, nanging suwe-suwe sampeyan bakal biasa lan banjur menehi mupangat ... pancen migunani!

Lan ing ngisor iki ana sifat-sifat sing paling disenengi: pelangsing lan anti-selulit.


Mesthi ora bakal cukup kanggo ngeculake liter lan liter omben-omben iki yen ora diet sing bener utawa ora olahraga olahraga sing sehat, nanging, digabungake karo diet lan gerakan sing sithik, teh ijo bakal dadi senjata tambahan sing bakal ngidini sampeyan kanggo ngusir racun lan entuk maneh garis sing ilang.

 

 

Saran kula supaya ngombe kanthi kosong utawa nganggo sawetara tetes jeruk nipis lan kanggo nambah sifat pemurnian, dadi aturan sing apik yen diombe kanthi panas.

Ati-ati mung supaya ora ngluwihi dosis sing disaranake amarga kaya kabeh omben-omben syaraf, bisa ngganggu ketenangan sampeyan supaya rasa gugup lan gelisah sing ngganggu.

 

Apa sampeyan pengin ngilangi bobot, ngresiki awak utawa mung ngombe sing beda, tèh ijo iku unjukan kanggo sampeyan ... tèh sing apik banget kanggo kabeh!

 

Giada D'Alleva

 

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.