The Maneskin, rock ing saindhenging donya

0
The Maneskins
- Iklan -

Ing taun anyar kita wis krungu liyane lan liyane saka grup rock Italia anyar The Maneskins, sing dibentuk ing 2016 ing Roma. Anggota kasebut yaiku Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi lan Ethan Torchio.

Dheweke entuk kondhang ing taun 2017 amarga partisipasi ing X Factor edisi kaping sewelas, ing ngendi dheweke dadi nomer loro. Iku Sony Music kanggo menehi hasil rekaman, thanks kanggo kang menehi urip album pisanan sukses "The Dance of Life". Ing taun 2021 album kapindho kanthi judhul "Teatro d'ira - Vol. I" dirilis, sing uga langsung sukses banget. 

Kasuksesan kasebut yaiku ngidini dheweke menang lan unggul ing edisi kaping sewidak lima Eurovision Song Festival lan ing Sanremo edisi pitung puluh siji.

"Kita mikir kanthi lengkap nggambarake ide album kasebut: nari minangka tumindak sing ndadekke wong bebarengan, sing nggawe wong bebas, sing nggawe dheweke kelangan superstruktur kanggo ngeculake bagian sing paling spontan saka kita. Lan sing kita nyoba kanggo nindakake karo rekaman iki. Tari urip tegese perayaan pemuda, kebebasan."

Sajarah grup musik

Sajarah grup musik I Maneskin diwiwiti ing 2015 nalika sawise kolaborasi dawa Victoria De Angelis mutusake kanggo kontak maneh Damiano David kanthi tujuan mbentuk grup rock. Grup iki banjur digabung karo Thomas Raggi gitaris lan Ethan Torchio bassis. Saindhenging karir musik, The Maneskin wis diklasifikasikaké minangka pop rock, musical rock, glam rock lan grup alternatif.

- Iklan -

Trek

Ana akeh lagu sing wis mbantu Maneskin kanggo entuk sukses gedhe. Nanging saiki ayo ndeleng kanthi spesifik apa iku lan tanggal rilis. Kita mesthi bisa ngomong yen saben lagu kasebut bisa entuk akeh sukses lan ora mung ing Italia, nanging ing saindenging jagad.

  • Wiwitan 2017
  • Aku Kepengin Dadi Budakmu 2021
  • Meneng lan apik 2021
  • Mammamia 2021
  • Ayo mulih 2018
  • Somebody told me 2017
  • Coraline 2021
  • Rong puluh taun 2021
  • Wedi peteng 2021
  • Tembung adoh 2019
  • Dipilih 2017
  • Kanggo Tresnamu 2021
  • Dimensi liyane 2018
  • Lagu anyar 2018
  • Aku saka rembulan 2017
  • Jenenge bapake 2021
  • Memar ing sikut 2021
  • Ninggalake aku 2018
  • Pamulihan 2017
  • Bali menyang Mbalik 2017
  • Apa sampeyan siap? 2018
  • Aku bakal mati kaya raja 2018
  • Abadi 2018

Nanging saiki ayo ndeleng khusus sawetara curiosities sethitik babagan Ratu lan Raja I Maneskin.

Damiano David lan Victoria De Angelis

Victoria DeAngelis

- Iklan -

Victoria De Angelis minangka bassis Italia lan penyanyi-penulis lagu sing ngedegake I Maneskin bali ing 2015. Dheweke nduweni asal Denmark lan ing umur 8 dheweke wiwit sekolah musik. Sanajan dheweke isih enom banget, umure mung rong puluh siji, dheweke wis bisa entuk akeh sukses. Kanggo dangu dheweke wis tunangan karo bocah wadon sing ora dingerteni, nyatane dheweke nemtokake orientasi seksual minangka cairan. Tandha zodiak dheweke yaiku Taurus, lan dheweke lair tanggal 28 April 2000. Victoria De Angelis dhuwure kira-kira siji meter lan 53 sentimeter lan bobote 50 kg. Kanggo akèh taun wis Dhiskusi saka sesambetan bisa antarane dheweke lan Damiano, nanging padha tansah rek kabeh, ngaku aran luwih kaya Ratu lan Raja saka grup. Victoria De Angelis uga dijuluki Mum Maneskin.

Damian David

Damiano David minangka swara saka grup I Maneskin lan seneng nganggo busana sing mewah, eksentrik lan khusus. Frontman saka band kasebut ditetepake minangka siji-sijine penulis lagu lan penyanyi.

Damiano David lair ing Roma tanggal 8 Januari 1999 lan dhuwuré siji meter lan 80 sentimeter. Awake ditutupi karo macem-macem tato sing unik, ayu lan mewah. Sawise kabeh, pemilik tato kasebut seneng beda karo gaya. Lan ayo padha ngadhepi iku, iku mung apik. Dheweke wis tunangan karo Giorgia Soleri, model enom banget sing seneng nyebut awake dhewe minangka feminis lan wis ngembangake macem-macem penyakit wanita kayata endometriosis nganti pirang-pirang taun.

Damiano bubar ngumumake publik kanthi matur nuwun amarga pacare sing menehi inspirasi lagu Coraline. Kita ngerti sawetara curiosities cilik liyane Damiano, contone, ora utamané kaya kanggo ngombe, ora digunakake kanggo excesses lan nalisir apa siji bisa mikir kang tresna kanggo mimpin urip sepi.


Mesthine kita ngomong babagan klompok sing enom banget, yen ora ana anggota sing umure luwih saka rong puluh lima taun, ora ana sing nggumunake. Maneskin wis sukses lan pujian sanajan karir musike diwiwiti sawetara taun kepungkur. Apa sing bisa kita ucapake yaiku yen band kasebut terus ing tingkat iki bakal dadi luwih mantep lan didhukung dening masarakat. Sawise kabeh, kita ngerti, donya rock iku khusus, donya rock ora ana aturan sing kudu dihormati, donya rock minangka donya dhewe, donya ing wutah terus-terusan sing wis bali menyang fashion kanggo akèh taun.

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.