House of the Dragon, HBO ngumumake tanggal rilis

0
poster omah-naga
- Iklan -

Miwiti countdown. Pira saka sampeyan wis ngenteni pengumuman tanggal rilis House of the Dragon?

Pungkasan House of Dragon, spin-off pisanan saka Game of Thrones, wis tanggal. Seri prequel sing paling diantisipasi, adhedhasar buku kasebut Geni lan Getih dening George RR Martin, bakal debut ing saindenging jagad tanggal 21 Agustus 2022. Ing Italia, kita bakal bisa ndeleng ing Sky lan Now TV wiwit tanggal 22 Agustus.

Seri kasebut bakal nggawa kita menyang Perang Sipil Targaryen sing kedadeyan 200 taun sadurunge kedadeyan sing kedadeyan ing Game of Thrones.

Poster House-of-the-naga

Cast lan karakter.

House of the Dragon, ditembak ing Inggris, bakal ngembangake luwih saka 10 episode lan nduwe pemain gedhe sing bakal ditampilake. Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel, Rhys Ifans.

- Iklan -

Emma D'Arcy Dheweke yaiku Putri Rhaenyra Targaryen: putri pambarep Raja Viserys, ksatria naga Valyrian. 

Matt Smith iku Pangeran Daemon Targaryen: adhine Raja Viserys lan pewaris tahta. 

- Iklan -


Steve Toussaint iku Lord Corlys Velaryon, "The Sea Snake": Lord of House Velaryon, garis keturunan Valyria minangka lawas minangka House Targaryen.

Olivia masak minangka Alicent Hightower: putri saka Otto Hightower, Hand of the King, dheweke minangka wanita paling ayu ing kabeh Pitu Kerajaan. 

Rhys Ifans è Otto Hightower: ksatria pisanan saka raja, Ser Otto minangka abdi sing setya marang raja lan karajan. 



Kanggo wayahe kita mung kudu seneng trailer lan gambar pisanan sing depopulating ing web.

Trailer Resmi House of the Dragon

Miturut Giulia

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.