Apa Harry lan Meghan pengin sabotase William lan Kate? Ing indiscretion ngageti

0
- Iklan -
Pangeran Harry Meghan Markle


Pengumuman anyar babagan tekane dokumenter Netflix anyar ing Harry lan Meghan dheweke ninggalake akeh sing bisa diomongake kanggo rakyate nanging uga kanggo anggota kulawarga kerajaan. Utamane, sing terakhir bakal njupuk trailer mini minangka nyata sabotase, utamane saka William lan Kate. Apa kuwatir ana ing wektu milih kanggo nuduhake woro-woro, kang njupuk Panggonan ing trip William lan Kate dawa-ngenteni kanggo Amerika Serikat.

BACA JUGA> Netflix ngluncurake trailer dokumenter Harry lan Meghan: gambar sing ora diterbitake

Harry Meghan Netflix: trailer sing nduweni profil sabotase

Ing klip 60 detik, puluhan foto saka Harry lan Meghan, antarane mesem lan nangis. Ing antawisipun, keprungu swaraning pangeran, pangandikane: “Ora ana wong sing weruh apa sing kedadeyan konco lawang ditutup“. Tembung-tembung sing paling nggumunake Windsors, nanging utamane Kate, amarga sajrone tembung pangeran kasebut dipilih kanggo nuduhake. khusus foto sing dijupuk nalika Persemakmuran ing Westmister ing taun 2019, ing ngendi sampeyan ndeleng Kate sing katon ala ing mburi sing Meghan lungguh kanthi tampilan angel lan mesem.

 

Ndeleng postingan ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening Netflix Italia (@netflixit)

- Iklan -

 

- Iklan -

BACA JUGA> Harry lan Meghan, ngumumake tanggal rilis dokumenter kasebut

Miturut sawetara gosip, kabar bakal disambut karo nesu lan isin ing kraton, utamané minangka release trailer dianggep wis digawe khusus kanggo ora jelas Perjalanan William lan Kate menyang Amerika Serikat. Nyatane, saperangan saiki ing Boston kanggo tur lan disurak dening akeh pendukung. Nanging, akeh sing weruh tampilan gambar pasangan kraton, sing nuduhake mesem lan matur nuwun nanging ora bisa ndhelikake rasa kuwatir ing raine.

BACA JUGA> Apa Harry lan Meghan ana krisis? Argumentasi ngamuk ing restoran bakal menehi saran ya

William lan Kate USA trip: program

Ing kasus apa wae, miturut gosip luwih dicethakaké dening koran The Sun, William lan Kate padha durung weruh il trailer, amarga jadwal sibuk. Sawetara dina kepungkur dheweke ketemu wong enom Boston sing wis bisa lolos saka kejahatan lan njupuk karya layanan masyarakat. Nalika dina iki, 2 Desember, dheweke bakal melu ing kaloro Hadiah Earthshot ing Boston, ing ngendi dheweke bakal ketemu karo Presiden Amerika Serikat, Joe Biden. Miturut kabeh prasetya saka pasangan kraton, misale jek sing pilihan metu saka Trailer wis sinau khusus. Saiki kita kudu ndeleng apa sing bakal ditindakake Raja Charles III.

- Iklan -
Artikel sadurungéKendall Jenner, sapa mantan pacare supermodel?
Tulisan sabanjureHarry lan Meghan, dokumenter Netflix ndhelikake rahasia: babagan apa?
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!