Harry lan Meghan, dokumenter Netflix ndhelikake rahasia: babagan apa?

0
- Iklan -
Harry lan Meghan jubilee

Ing sawetoro wektu, ayo miwiti kanthi ujar manawa Dokumenter Netflix sing bakal nggawa kita ing urip loro Adipati Sussex, nglacak katresnan lan dinamika ing kulawarga kerajaan, bakal enggal-enggal ing layar, luwih tepat, rilis bakal ditindakake ing8 ing sasi Desember. Katon yen loro Adipati, kanthi persetujuan, njaluk platform streaming tundha release saka nuduhake, panjalukan sing ketoke nggawa loro kanggo loggerheads karo Netflix. Nanging senadyan iki, dheweke isih duwe jawaban: wong sing lemu gedhe Aku nolak dening platform. Nanging ana alesan konco iku kunci kanggo kabeh.

BACA JUGA> Dancing Dirty, apa aktor asli uga bakal bali ing sekuel?

 Dokumenter Harry lan Meghan Netflix: rahasia ing mburi tanggal rilis

Biografi kraton Angela Levis mratelakake panemume yen penolakan Netflix didikte dening kasunyatan manawa platform kasebut ngitung tanggal sing dipilih kanggo duwe sawetara ngrungokake dhuwur banget. Ngomong karo koran The Sun, biographer dicethakaké: "Aku Suspect tanggal release apa Netflix kepengin, ing wektu sampurna sing katon kanggo ngladeni platform. Lan ketoke, miturut biographer, iki bisa uga amarga kasunyatan sing bakal ana wektu kanggo para penggemar diehard kulawarga kraton rampung ndeleng musim kultus pungkasan ing kulawarga kerajaan. Crown, dirilis ing 9 November.

netflix Harry lan Meghan
Foto: PrPhotos

 

- Iklan -
- Iklan -

BACA JUGA> Kim Kardashian lan Kanye West, perjanjian pegatan ditutup: angka kasebut nggumunake

Apa tegese iki? Angela Levin nerangake: "Iki tegese para penggemar bakal duwe wektu kanggo nonton rong episode seminggu Crown supaya kita bisa ngrampungake sadurunge dokumenter Harry lan Meghan metu, supaya para penggemar bakal duwe sing anyar babagan kulawarga kerajaan sing bakal ditonton! Dadi, miturut Levin bakal dadi masalah wektu lan marketing. Panjelasan liyane teka tinimbang saka penulis Phil Dampier. Penulis percaya yen wektu sing sampurna iki bakal banget impact Buckingham Palace. Dheweke uga nerangake manawa Netflix, kanthi setuju babagan rilis seri kasebut, ora ana kesempatan, sinau babagan rilis kanthi rinci.

BACA JUGA> Jennifer Lopez bubar karo Ben Affleck: "Aku rumangsa mati"


Trailer Harry lan Meghan: bentrokan karo platform Netflix

Nanging ora mung kuwi. Royals uga ing loggerheads kanggo njaluk platform kanggo bisa gawe owah-owahan dene isine pagelaran kang wis padha dipikirake dhewe. Nanging misale jek owah-owahan kasebut durung ditampa dening platform amarga platform kasebut kudu nandur modal sumber daya anyar kanggo nerjemahake cuplikan menyang basa liya. Iki mesthi bakal ngalangi karya kasebut lan alon-alon diluncurake, kedadeyan sing kudu dihindari Netflix ing kabeh biaya.

- Iklan -