Hang gliding pesawat: Italia lan Alessandro Ploner juara Eropah

1
europei-delta-2022-podio-team1000px-1b18ef35
- Iklan -

Seri positif gelar internasional sing dimenangake tim gliding hang biru terus.

Sawise sepuluh juara dunia, sing pungkasan ing 2019, taun iki giliran gelar Eropa kaping enem sing dimenangake sawise sangang dina sing nyenengake mabur ing langit Monte Cucco ing ndhuwur Sigillo ing Umbria. Tugas kaping sepuluh dibatalake amarga cuaca sing ora becik. Rong minggu sing apik banget kanggo penerbangan tanpa mesin sing adhedhasar arus udara sing mundhak lan uga kaget kepala ramalan cuaca, Damiamo Zanocco saka Vicenza.



Tim resmi Italia, dumadi saka Marco Laurenzi, Alessandro Ploner, Manuel Revelli, Filippo Oppici, Christian Ciech lan Davide Guiducci. miturut pimpinan Flavio Tebaldi saka Varese, dheweke mimpin kejuaraan wiwit wiwitan, nambah kaluwihan saben dina nganti jurang antarane Jerman, diklasifikasikake kaping pindho, ora bisa disambungake. Medali perunggu kanggo Republik Ceko, Austria, Inggris, Swiss lan Prancis nyusul.

- Iklan -


Gelar individu dadi Alessandro Ploner saka Bolzano saka San Cassiano kanggo kaping telune, sing wis dadi juara dunia, gelar sing wis dimenangake kaping lima kepungkur. Dheweke njupuk komando balapan ing dina katelu lan ora tau nyerah nganti pungkasan, didhukung dening kancane Christian Ciech, saka Trentino ditransplantasikan menyang Varese, medali perak ditambahake menyang gelar Eropa sing dimenangi ing 2016 lan telung kejuaraan dunia.

- Iklan -

Inggris Grant Crossingham nyoba pisanan kanggo nyusul Italia, ing mburi papat ahead saka Dan Vyhnalik, (Republik Ceko), lan banjur Primoz Gricar, pembalap asal Ceko, nanging karo passport Jerman. Dheweke medali perunggu. Marco Laurenzi saka Ciociaria uga nyoba, teka kanggo Occupy Panggonan liya sadurunge disedot ing ngluwihi sepuluh. Pertunjukan apik dening Filippo Oppici saka Parma lan, ing njaba skuad nasional, dening Lorenzo De Grandis saka Caronno Varesino, nomer enem lan kaping pitu.

Acara kasebut dirawuhi dening 22 negara kanthi total 93 pilot sing bersaing ing rute antarane 91 lan 201 km, uga ngliwati langit Maret, uga Umbria. Organisasi sing apik banget sing dipasrahake marang Volo Libero Monte Cucco lan Aero Club Lega Piloti ing sangisore naungan FAI, Fédération Aéronautique Internationale, lan Aero Club of Italy.

- Iklan -

Artikel sadurungéKepiye carane menehi prioritas nalika kabeh katon dadi prioritas?
Tulisan sabanjureVanessa Hudgens nganggo bikini abang ing Instagram: foto kasebut panas
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!

1 komentar

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.