Apa Gisele Bundchen nyewa pengacara pegatan? Ing Twitter wis ana omongan babagan nyala anyar

0
- Iklan -
Model Gisele Bündchen

Gisele Bundchen sawise sasi nervousness lan clashes karo bojone Tom Brady misale jek wis nganggep pengacara pegatan, miturut laporan Page Six. A sumber uga kacarita kanggo wong sing Brady "nyoba kanggo mangerteni apa apa", lan liyane Jahwéh, kang nyoba kanggo ndandani kahanan amarga dheweke kepengin iku bisa metu. Sauntara ing Twitter, pangguna wis spekulasi sapa sing ana ing kana geni mangsa saka supermodel Brasil.

BACA JUGA> Gisele Bündchen njlentrehake: "Aku ora kepengin bali menyang catwalk"

Sumber kacarita kanggo wong sing ing krisis antarane Tom Brady lan Gisele Bundchen bakal diwiwiti ing bagean nalika quarterback saka Tampa Bay Buccaneers kang mutusaké kanggo bali menyang NFL ing awal taun, sawise mundur 40 dina singkat. Keputusan sing ketoke digawe tanpa idin bojone: "Dheweke seneng banget nalika ngumumake pensiun, lan dheweke ora seneng banget nalika dheweke bali," ujare sumber kasebut. Pancen, wiwit wiwitan musim 2022, Bundchen ora ana ing pertandhingan bojone.

Tom Brady Gisele Bundchen
Foto: Instagram @gisel

 

- Iklan -
- Iklan -

BACA JUGA> Shakira ngilangi kasepen nalika istirahat karo Piqué: "Periode paling peteng ing uripku"


Gisele Bundchen lan Tom Brady anak: frustasi dheweke

Gisele Bundchen lan Tom Brady duwe anak loro, Benjamin Rein, 12, lan putri Vivian Lake, 9 taun. 0 Senajan sawetara argue sing Brady iku rama banget darmabakti lan enten, misale jek model iki frustasi lan muak karo karir dheweke teka sadurunge kulawarga. Temenan dheweke ora ngurmati yen dheweke isih main, dheweke pengin dheweke luwih akeh, lan dheweke durung bisa nampa yen dheweke wis mutusake bali tanpa nglipur dhisik karo dheweke. Alasane sawise 13 taun bebrayan dheweke kaya arep pegatan.

BACA JUGA> Kim Kardashian ngalami alangan: didenda luwih saka siji yuta dolar kanggo kiriman

Suami Gisele Bundchen: gosip ing Twitter

Wiwit Gisele Bundchen lan Tom Brady ing sasi anyar wis urip kapisah, ketoke ditemtokake kanggo nindakake proses divorce, web wis dipunwiwiti kanggo speculate bab bisa mate kanggo Gisele. Mantan malaikat Victoria's Secret, nyatane, bisa nyedhaki aktor kasebut Pat Davidson, amarga dheweke uga bubar bubar karo Kim Kardashian. "Pete Davidson muncul minangka favorit sabanjure kanggo tanggal Gisele," pangguna nulis Twitter, lan ketoke, mburi hubungan antarane Bundchen lan Brady saiki misale jek tartamtu.

- Iklan -