Gianmarco Tamberi lan Chiara seneng bulan madu ing Maladewa: foto ngimpi

0
- Iklan -
Garwane Gianmarco Tamberi


Sewulan sawise Matrimonio, dirayakake ing Pesaro tanggal 1 September, pasangan sing mentas nikah Gianmarco Tamberi e Clare Bontempi padha wis darmabakti piyambak kanggo bulan madu romantis ayu, narik ati lan uga banget kajen keringan kita bisa nambah. Itinerary saperangan uga ditetepake: budhal saka Maldives (kang wis bisa ndeleng foto) loro bakal njelajah rong tujuan liyane, kapal penggedhe ing bawana Asia: Singapura lan Bali. Perjalanan sing meh kaya dongeng kanggo penganten anyar.

BACA JUGA> Fedez, penyakit kasebut minangka memori sing adoh: sawise mriksa dheweke menehi jaminan marang para penggemar

- Iklan -

Gianmarco Tamberi lan Chiara Bontempi lelungan

Ing ngatur trip, mantèn anyar supaya piyambak ditulung dening Turisanda, merek saka Alpitour World Group, spesialis dangu ing bulan madu sing nawakake kemungkinan lelungan saka kekandelan tartamtu lan sewn ing wong. Iku katon kaya loro jinis da sea e samak! Nanging ing antarane srengenge ing pantai, istirahat lan srengenge ing segara, ora ana kekurangan pengalaman sing ora bisa diulang sing mesthi bakal tetep ana ing kenangan: saka snorkeling menyang restoran ing jero banyu, Tamberi lan garwane katon seneng jadwal.

Gianmarco Tamberi lan Chiara seneng bulan madu ing Maladewa: foto ngimpi
Foto: Kantor Pers

 

- Iklan -

BACA JUGA> William ora bisa dipercaya maneh marang Harry: kabeh bali menyang pratelan lawas saka Meghan

Garwane Gianmarco Tamberi bulan madu: tetep mantèn anyar ing lelampahan pungkasan

Dikenal amarga fauna, gunung vulkanik lan terumbu karang, Bali dipilih minangka tujuan final saka saperangan sing bakal tetep, minangka ngrancang, ing hotel bintang lima: ing Minangka Estate Shambala, dumunung ing desa Begawan. Hotel iki misuwur minangka retret cocok kanggo kesejahteraan lan kesehatan. Nanging tetep bakal dipérang dadi loro: bagéan kapindho nginep ing pulo kasebut bakal nampilake hotel bintang lima liyane sing jenenge Sofitel Bali Nusa Dua, tengen ing salah siji saka pesisir paling populer ing Bali. Kita ngarepake ora luwih saka ngimpi papan sing apik banget karo dheweke, liwat kenangan sing dikirim ing Instagram.

BACA JUGA> Andrea Roncato bali menyang pegatan karo Stefania Orlando: "Dheweke duwe liyane"

Gianmarco Tamberi lan Chiara Bontempi
Gianmarco Tamberi lan Chiara Bontempi - Foto: Kantor pers
- Iklan -