Gazidis ninggalake Milan

0
- Iklan -
Ivan Gazidis pamitan menyang Milan

Ivan Gazidis ninggalake Milan sawise 4 taun hubungan karo tim kasebut.

"AC Milan ngumumake dina iki yen kontrak Ivan Gazidis bakal rampung ing 5 Desember 2022. Ivan Gazidis gabung karo AC Milan minangka Chief Executive Officer ing Desember 2018 lan wis mimpin Klub liwat periode wutah lan modernisasi, loro ing lapangan, lan liyane. aktivitas sing ana hubungane karo bisnis".


Mangkono nyerat klub Rossoneri, sing menehi salam marang karakter sing bisa ngancani tim sajrone 4 taun sing penting banget.

Gazidis menehi komentar babagan cathetan sing nerangake: "Aku bakal ninggalake Milan sawise patang taun sing apik lan tantangan. Aku duwe utang akeh kanggo klub iki, wong, penggemar lan kutha iki, sing aku yakin bisa nylametake nyawaku. Yen Milan saiki luwih apik tinimbang nalika aku teka, iku kabeh amarga karya kabeh wong sing ngubengi aku. Aku ora mangu-mangu yen nilai-nilai pendiri iki, sing ditindakake dening kabeh wong ing Klub, bakal nyurung Milan menyang tujuan anyar ing taun-taun sing bakal teka. Pungkasan, aku pengin ngirim matur nuwun khusus kanggo para penggemar. Penggemar kita wis ndhukung Klub (lan aku) liwat wektu sing angel, amarga konsistensi lan kekuwatane. Aku bakal tansah nyimpen ing atiku carane padha ndhukung kula sak lara. Padha pantes akeh. Aku bakal ninggalake tanggung jawabku ing Klub, nanging Klub bakal tetep ana ing aku".

- Iklan -

Salam tulus saka Gazidis sing banjur misah saka tim sing njaga dheweke suwene 4 taun. Komplek lan ing wektu sing padha taun luar biasa sing nandhani sajarah tim Rossoneri ing salawas-lawase.

Salam sing duwe sentuhan melankolis lan ndeleng respon saka karakter penting Milan liyane.

- Iklan -

Paolo Scaroni, presiden tim, matur nuwun amarga wis makili nilai-nilai tim kasebut.

Di Gazidis ngluhurake semangat kerjane lan cara unik dheweke melu pengalaman Milan.

Salam penting saka direktur pelaksana sing ninggalake jabatane sawise pirang-pirang taun dadi pimpinan Milan.

Salam karo Scudetto sing bisa diagung-agungake, nalika Milan menangake juara ing musim 2021/2022.

Sanajan ora apik ing kejuaraan iki, Gazidis bisa gumunggung amarga wis mimpin tim kasebut kanggo ngalahake juara kasebut.

Sawise kabeh, sampeyan ora bisa menang saben taun. Mula, salam kanggo CEO sing penting iki.

Artikel kasebut Gazidis ninggalake Milan pisanan diterbitake ing Blog Olahraga.

- Iklan -
Artikel sadurungéLaka kanggo Cecilia Rodriguez lan Ignazio Moser: karo dheweke uga Marco Fantini
Tulisan sabanjureCrita iki mulangake yen rasa seneng ana ing perkara cilik
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!