Francesco Chiofalo lan rahasia panas supaya tetep fit: "Nggawe katresnan 20 menit saben dina"

0
- Iklan -
Francesco Chiofalo

Crita katresnan antarane Francesco Chiofalo lan Drusilla Gucci neruske ing kacepetan lengkap. Krisis sing kenek saperangan sawise partisipasi Lenticchio a The Pupa lan Nerdy, kang ono kanggo aktris abang-lampu Malena apresiasi banget pedhes, wis diatasi. Loro-lorone saiki katon luwih manunggal tinimbang sadurunge, ora bisa dipisahake lan nglampahi preian musim panas ing Italia, antarane Puglia lan Campania.


BACA JUGA> Gf Vip 7, loro mantan peserta Temptation Island ing mlaku: sing sing kita ngomong bab

Ing wawancara karo mingguan anyar, Francesco Chiofalo wis nggawe ngerti yen passion karo Drusilla tansah skyrocketing. Pancen loro padha nggawe katresnan praktis saben dina. Sawise kabeh, saben perang tansah apik kanggo nggawe tentrem. Mulane pelatih pribadi menehi saran supaya kabeh wong nggunakake passion kanggo tetep fit, utamané ing mangsa panas, nalika sampeyan duwe wektu kurang kanggo pindhah menyang gym lan Sepur.

Drusilla Gucci lan Francesco Chiofalo
Foto: Instagram @francescochiofalo_

 

- Iklan -
- Iklan -

BACA JUGA> Mercedesz lan Eva Henger, bikini ing comparison: genetika ngandika kanggo awake dhewe

"Mung nggawe katresnan ing kamar-AC, favoring jam wengi. Banjur, sawise saben sanggama, ngombe paling sethithik sak liter banyu seger kanggo mulihake suhu awak. Pacaran iku ora mung apik kanggo swasana nanging uga kanggo awak. Kanggo sing kesed lan ora seneng gym aku nyaranake nindakake paling 20 menit katresnan dina tinimbang jam mlaku-mlaku, "ujare Chiofalo.

BACA JUGA> Flashback antarane Taylor Mega lan Tony Effe? Video ing TikTok pancen apik

Francesco Chiofalo Drusilla Gucci lan coexistence: ing ngendi dheweke bakal nggawa omah?

Wong loro iku wis bebarengan wiwit 2021 lan narapidana ana ing trip bisnis kanggo Istanbul. Tilas lintang saka Pulo Godaan, jejuluk Lentil, ngumumake kabar gedhe: ora suwe bakal urip bebarengan karo Drusila. Pasangan kasebut isih ragu-ragu apa arep milih Roma, ngendi Chiofalo lair lan wungu, utawa luwih seneng Florence, kutha tilas kapal karam de Pulo sing misuwur. Nanging ora ana sing cepet-cepet: keputusan pungkasan wis ditundha ing musim gugur.

Drusila Gucci
Foto: Instagram
- Iklan -
Artikel sadurungéKesehatan mental ing Italia: ngendi kita?
Tulisan sabanjureHilary Duff, drama putrine: "Dheweke lara nanging aku ora bisa karo dheweke"
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!