Francesca Cipriani bakal nikah: iki foto wedding lan kabeh VIP sing ana ing pesta kasebut

0
- Iklan -
Pernikahan Francesca Cipriani

Dina iki, Setu 3 Desember 2022, kepompong Frances Cipriani Dheweke nikah karo pasangane Alessandro Rossi, ing Basilika S. Bartolomeo all'Isola sing apik banget, ing Pulo Tiber (Roma). Ing antawisipun para tamu ugi kathah eksponen donya hiburan kadosta penari Carmen Russo, mantan gieffins Delia Duran lan Alex Belli, penyanyi MYSS KETA, pencipta konten Iconize, presenter Manila Nazzaro lan liya-liyane.

BACA JUGA> Sophie Codegoni lan Alessandro Basciano nyritakake jinis kelamin anak pertama: iku bocah wadon!

Gaun putih sing apik kanggo Francesca lan setelan biru kanggo Alessandro, kanggo asil narik ati sing dipindhah akeh tamu sing padha akhir minggu pisanan ing Desember kanggo ngrameke saperangan kinasih. Upacara sing nyenengake, kaya sing dituduhake dening akeh crita sing muncul ing profil Instagram para tamu sing nuduhake pratinjau gambar pesta sing bakal bisa dideleng sacara eksklusif ing minggu ngarep ing bener banget.

Francesca Cipriani fairytale wedding kanggo ex gieffina

Pernikahan Francesca Cipriani
Penyerbuan Striscia la Notizia ing pernikahane Francesca Cipriani lan Alessandro Rossi - Foto: Instagram @samuelwischkin

 

- Iklan -
- Iklan -

BACA JUGA> Giulia De Lellis luwih seksi tinimbang ireng: temokake tampilan impen dheweke

Francesca Cipriani Striscia la Notizia: foray menyang marriage

Nanging sing ora kabeh: wedding dongeng saka Francesca Cipriani lan Alessandro Rossi diselani mung kanggo sawetara menit dening inncursion banget tartamtu dening utusan Enrico Lucci Striscia la Notisia kang dijupuk emosi pisanan saka loro pasangan bojo sawise fateful "Ya, aku" pocapan ing ngarepe Gusti. Apa sing njalari kabar satir Antonio Ricci melu pesta? Kita mung kudu ngetutake siaran kasebut kanggo ngerteni!

BACA JUGA> Kabar paling anyar babagan gosip Italia lan internasional


Ayo saiki bali menyang wedding saka Frances Cipriani sing, ing ngarepe kanca-kanca, kolega lan sederek, pocapan fateful 'Ya' kanggo bojone Alessandro nang Basilika S. Bartolomeo all'Isola, ing Pulo Tiber, kanggo banjur Kepala menyang partai diatur ing Castle of Torcrescenza, ing Roma. Pesta eksklusif sing nyumurupi partisipasi akeh karakter kondhang saka jagad hiburan, sing bisa nuduhake penampilan edan, kaya ing dongeng Disney sing paling apik. A pihak ngremenaken sing malah sampeyan maca Gosip.iku sampeyan bisa ngrasakake thanks kanggo full-bodied galeri karo foto wedding paling ayu!

Francesca Cipriani lan Alessandro Rossi: klik kene kanggo ndeleng foto wedding!

- Iklan -
Artikel sadurungéHarry lan Meghan, dokumenter Netflix ndhelikake rahasia: babagan apa?
Tulisan sabanjureFrancesca Cipriani, absen gedhe ing pernikahane: saka Alfonso Signorini nganti Barbara D'Urso
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!