Fashion utawa edan tresna kanggo sushi? Nalika panganan dadi Gaya lan Seni ing pawon.

0
sushi
- Iklan -

Dasawarsa pungkasan wis nyekseni proliferasi ing restoran Bel Paese khusus ing nyiapake panganan oriental, kedadeyan sing dianakake utamane dening masakan Jepang. Kanggo ngobati kegilaan sing saya tambah ora bisa ditindakake kanggo panganan enak sing dikenal minangka Sushi, yaiku formula AYCE sing olahan lan dihargai. "Sampeyan bisa mangan kabeh", sing tegese kabeh sing bisa ditahan weteng, sushi klebu. Sukses unprecedented ing sajarah katering Italia sing kudu grapple karo kompetisi sing ora dikarepke lan dadakan saka wong almond-paningalan narik, sugih ing sajarah lan tradhisi uga bab masakan sing.

Mlebet ing donya Sushi, siji langsung dijupuk dening kombinasi rasa, seni lan tradhisi sing kaya sihir ndadekake sampeyan lelungan menyang panggonan adoh liwat tunas rasa tanpa obah saka kursi restoran ing kutha kita. Sampeyan duwe kesempatan kanggo ngujo komposisi seni nyata presented ing meja minangka lukisan ayu kebak werna padhang, úa tansah seger lan sedhep adhedhasar iwak nggoleki lan beras Japanese, nggawe Sushi godaan nyata. A delicacy sing caresses lan nggodha palates, sijine malah tutuk paling waspada kanggo test ing ngicipi panganan disiapake karo bagéan saka iwak uncooked. Iki minangka bahan sing menang saka sajian iki sing ora ana tandhingane ing genre, rasa sing meh gawe ketagihan. Lan yen kabeh iki nyampur karo rasa saka panggonan sing nawakake atmosfer oriental sing nawakake rega sing disetel, ora kalebu omben-omben lan permen, bisa ngrasakake macem-macem pasugatan ing jumlah tanpa watesan nganti sampeyan nyerah lan ngomong cukup, supaya banjur tiba. dadi godaan lan tresna karo budaya kuliner sing luar biasa iki.



hashi

Manungsa waé, kabeh iku ayu nanging dilarang kanggo mbuang panganan!

Mung ana siji aturan kanggo etika lan conscientiously supaya sampah pangan larang lan rasah, rampung apa ing piring utawa digunakake mbayar ekstra.
Minangka kita wis diterangake, iku perlu kanggo ngaso lan nemtokake sawetara peculiarities saka Sushi, mulane ngandika saka emosi pisanan sing ditampa wiwit saka pangertèn pisanan melu ing sajian iki, sing ngarsane. Piring kasebut duwe komposisi sing tepat dhewe, bagean cilik dilebokake kanthi sih-rahmat sing harmonis kaya kolase sing nggambarake karya seni sing nyata sing diekspresikake kanthi kombinasi bentuk lan warna kaya-kaya nggawe rasa ora seneng ing wiwitan amarga pengin ngrusak visi sing fantastis kasebut. Begjanipun, iku raos sing ilang ing sawetara wektu sanalika sawise embarking ing nuntut nanging banget nyenengake perjuangan wielding tongkat elek disebut "hashi".

Rahasia? Masak sega!

Il sushi adhedhasar beras masak, sumeshi sing minangka persiapan khusus cuka digabungake karo campuran beras sing wis dimasak banjur dihias kanthi apik karo macem-macem jinis iwak (udang, salmon lan tuna), sayuran (alpukat, timun), endhog iwak, kabeh asring diikat utawa digulung. rumput laut Nori uga misuwur. Asring kabeh diiringi saos sing apik banget. Dikenal lan bingung karo sushi yaiku sashimi kang, ing tangan liyane, kasusun saka irisan-irisan lancip saka iwak mentah utawa crustaceans sing ngiringi komposisi saka preparation dhewe.

- Iklan -


Ing mi, jinis adonan kanthi variasi sing beda-beda sing digabungake karo tempura, minangka bagéan saka sayuran goreng utawa adonan iwak sing ngrampungake katresnan kanggo panganan sing spektakuler iki. Saiki gampang dimangerteni kenapa restoran masakan Italia liyane lan liyane klasik ngembangake tawaran kuliner kanthi nambah menu, sajian Sushi sing disiapake dening Chef ahli, lan yen sampeyan isih ora ngerti kabeh prosedur kanggo nyiyapake Sushi sing apik banget. , sampeyan bisa mikir nekani kursus latihan sing dianakake dening pusat sing thanks kanggo ahli Koki Sushi, sampeyan bisa kanthi sampurna sinau kabeh rahasia lan tata cara kanggo nyiyapake pasugatan luar biasa iki supaya akeh sought sawise. Sekolah sing kondhang sing nawakake kursus kasebut ing saindenging Italia lan ing luar negeri yaiku Akademi Musatalent sing bisa sampeyan hubungi kanthi ndeleng situs web. www.musatalent.it

- Iklan -


Seni lan gumun ing pawon.

A artis Sushi ora mung pakar lan bakat Master saka sajian sing bagéan saka tradhisi banget kuna saka wong gedhe, nanging biasane uga penghibur biasa lan ngerti cara kanggo nggumunake wong-wong sing tresna masakan iki. Dheweke dadi koki sing nggawe karya seni lan pirantine macem-macem, ana sing ana piring "teppan". lan lading silet sing uga kalebu tradhisi Jepang kuna. Pakaryan lan harmonis nggunakake piranti kasebut ngeling-eling pelukis sing nggunakake sikat, banjur geni lan kabeh obyek khas liyane, minangka basis kreasi sing ndherek lan nyenengake para tamu sing diundang menyang pesta spektakuler.

Apa sampeyan uga wis krungu saka panggonan sing bisa ditemokake ing bagean sing digunakake lan dilindhungi undhang-undhang kanggo privée? Ing kene sampeyan bisa ngrasakake pasugatan Sushi sing apik sing disuguhake ing awak wuda wanita utawa wong lanang ayu sing dadi meja ing ngendi piring sing kebak Sushi diselehake. Iki uga minangka bagéan saka tradhisi Jepang kuna sing ora ana hubungane karo vulgar nanging nggawe atmosfer lan kombinasi kaendahan total kanggo rasa lan pandeleng. Banjur kita bisa ngomong yen pertunjukan wis rampung amarga indra utama kabeh wis melu, wis nemokake simbiosis sampurna! 

Kita ngomong bab kamar banget olahan sing interior dirancang kanggo nggawé ulang atmosfer unik lan karakteristik Japan. Halls karo cahya lilin menehi wangun kanggo atmosfer suffused diubengi dening lampion, jogan digawe saka tikar tatami, counters kayu lan meja, wadon utawa wong, menehi urip kanggo lingkungan unik sing nambah budaya kaya ora ana liyane. ana antarane manungsa, pangan lan alam. Kehormatan lan kebanggaan bangsa Timur.

By Loris Valentine

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.