Energi wanita olahraga

0
- Iklan -

Siji saka telu bocah wadon mandheg olahraga nalika remaja. Wirang tenan yen sampeyan mikir babagan disiplin olahraga sing bisa nuduhake alat sing kuwat kanggo ngrampungake alangan lan mbatalake bedane antarane jinis kelamin.

Mangkene Alexandra Agiurgiuculese, senam, Margherita Panziera, perenang lan Letizia Paternoster, pengendara sepeda, tim nasional Italia sing bakal saingan ing Olimpiade Tokyo 2020 sabanjure, nyritakake kepiye carane bisa ngatasi alangan sing nyegah dheweke ngimpi.
Amarga bakat, semangat, nanging sing paling penting kanggo karakter lan tekad dheweke wis bisa muncul sanajan ana prasangka prekara olahraga wanita sing isih ana.

- Iklan -


Kanggo ngrameke Dina Wanita Internasional kanthi cara sing paling apik, Pulsee, operator lampu lan gas saka Axpo Italia, negesake pentinge supaya ora mandheg ing ngarep alangan lan kapercayan manawa, ing olahraga kaya ing urip, ora kudu ana kategori atribusi. utawa saham.
Kejuaraan Lacak Eropa 2016

Artikel kasebut Energi wanita olahraga misale jek dadi pisanan ing Vogue Italia.

- Iklan -



- Iklan -