Hilary Duff, drama putrine: "Dheweke lara nanging aku ora bisa karo dheweke"

0
- Iklan -

Carane aku ketemu ibumu spin off

Dadi wong tuwa minangka tugas sing paling apik lan paling angel ing donya. Frasa sing wis meh dadi umum, nanging bisa ndhelikake akeh frustasi. Dheweke ngerti banget Hilary Duff, aktris sing ngerti fame karo serial televisi Lizzy McGuire, sing ing dina anyar wis menehi profil sosial dheweke outburst dawa babagan dheweke dadi tiyang sepah. Duff nyatane ibune telu anak, Luca (duwe mantan bojone Mike Comrie), Banks lan Mae, lair saka katresnan karo bojone saiki Matthew Koma.

BACA JUGA> Hilary Duff nuduhke mudo kanggo Kesehatan Wanita: "Aku ngerti bakal medeni aku"

Uga ing jeblugan sosial, Hilary pengin ngandhani masyarakat babagan keprihatinan wektu pungkasan iki kanggo putrine Mae. Bocah wadon sing umure mung setaun, nyatane nandhang penyakit banget nular: ingPenyakit sikil lan tutuk, penyakit infèksius ditondoi ing wangun sing paling umum dening mriyang lan blisters ing tutuk lan kulit.

- Iklan -

- Iklan -


BACA JUGA> Aktris Anne Heche tilar donya ing umur 53 taun: woro-woro sedih saka kulawarga

Saliyane perawatan angel penyakit iki, ana uga karya. Aktris kasebut saiki kerja ing set Carane Aku Ketemu Bapakmu - ing ngendi dheweke dadi protagonis - lan jarak saka putrine nyebabake dheweke akeh stres emosional, kaya dheweke dhewe ngakoni. "Putriku lara lan aku ora bisa karo dheweke sedina muput amarga kerja," ujare Duff, nambahake pesen solidaritas kanggo kabeh wong tuwa sing kepeksa adoh karo anak amarga komitmen kerja.



BACA JUGA> Armie Hammer, mantan pacar dheweke: "Dheweke ngandhani yen dheweke 100% kanibal"

Putri Hilary Duff lara lan kerja minangka aktris: "Kecelakaanku minangka tangisan sing cedhak"

"Aku seneng karo pakaryanku, nanging aku kepengin dadi semacam bengok-bengok closeness kanggo kabeh tuwane kerja lan sing kudu ninggalake ing bocah lara ing omah nalika dheweke ora rumangsa kudu lunga saka dheweke. Nanging dheweke kudu nindakake sanajan saben bagean awak ngandhani yen ora, ”ujare Hilary Duff. A statement sing negesake carane kangelan saben dina uga melu wong-wong sing kaya-kaya dadi kagungane donya liyane.

 

 

Ndeleng postingan ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening Hilary Duff (@hilaryduff)

- Iklan -