Sugeng dinten bapak, sugeng tanggap warsa kagem bapak ibu sedaya

0
dina bapak
- Iklan -

Dina iki dina bapak, kita arep ngaturake sugeng riyadi marang bapak-bapak ing donya, utamane bapak-bapak sing adoh karo anak-anake, mbok menawa dheweke kerja adoh saka omah utawa wis pegatan lan ora diijini ketemu anak-anake.

Iku ora tansah gampang kanggo rama, sing asring discriminated lan di-push aside. Nanging dina iki dina Rama, lan kabeh bocah-bocah padha ngrayakake lan ngisi ati karo pikiran lan tembung sing ora bakal dilalekake.

Salam bapak, ukara sing saiki dadi gaib kanggo para putri lan pangeran lan utamane kanggo bapake.

- Iklan -


Sugeng rawuh para bapak-bapak saking redaksi Musa.News!

- Iklan -

Kita ngaturake salah sawijining lagu Gianni Morandi sing paling apik kanggo kabeh bapak ... lan anak-anake!

- Iklan -
Artikel sadurungé21 Maret, Dina Sindrom Down Sedunia
Tulisan sabanjureOra karo sampeyan utawa nglawan sampeyan: hymn kanggo equidistance ing wektu polarisasi ekstrim
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.