Model nganggo sandhangan dicet awak ing mall. Reaksi wong sing liwat

0
- Iklan -

Jen Seidel minangka pelukis awak profesional sing nyathet gaweyane banjur nerbitake ing saluran kasebut YouTube.

Eksperimen paling anyar yaiku nglukis, kanthi bantuan putrine, kaos lan celana ing awak model. Banjur, dheweke menyang mall bebarengan kanggo blanja lan nyoba reaksi wong sing nyebrang karya seni manungsa.

https://www.instagram.com/p/Bbhnjm0g4mA/

Artis dikirim ing Instagram tembakan sing nggambarake bocah wadon telu mau. Ing caption post: "Sapa sing nganggo klambi dicet? Aku lan putri sing duwe bakat nggambar klambi gugur ing awak model sing apik banget. Kita pancen nggawa dheweke menyang mall (biasane wuda)".

- Iklan -

Deleng uga: LAYANAN BARIS GAMBAR BODY IN NEY YORK

Tansah ing profil Instagram di Jen Seidel bisa nemokake timelaps sing nggambarake seniman lan putrine sing berjuang nganggo lukisan awak.

- Iklan -

https://www.instagram.com/p/Bbcw60RgC6S/

Ing caption post: "Apa sampeyan nganggo sandhangan? Tonton video kasebut kanggo ngerteni!"

Pungkasane, pelukis awak nyathet reaksi masarakat marang karya seni kasebut.

https://www.instagram.com/p/BbnCrnmgJ9t/


Ing caption post: "Blanja "wuda" ing mall?"

Sumber Artikel: deejay.it

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.