Dadi William lan Kate nglindhungi George cilik (ora kaya sing ditindakake Diana)

0
- Iklan -

Pangeran William lan George



Pranyata, pangeran George, putra mbarep saka Pangeran William e Kate Middleton, nampa pendidikan sing beda banget karo sing diwenehake marang bapake dening Putri Diana. Nyatane, misale jek Adipati Cambridge ngatur penampilan umum putrane sing umur 9 taun kanthi cara sing beda banget, supaya njamin dheweke. pangayoman lan pangayoman sabisane. Iki dicethakake dening ahli kraton Richard Kay ing wawancara sing diwenehake Royal Beat dening True Royalty TV.

BACA JUGA> Bocah wadon cilik ngundang Pangeran George ing ulang tahune: iki wangsulane William lan Kate

Pakar kasebut wis ngumumake kepiye pangeran umur 9 taun dilebokake ing sangisore sorotan. "William nyunting katon George kanthi cara sing beda banget karo cara ibu lan bapake ngrawat dheweke, "Kay wiwit, nyatakake:" William didorong menyang panggung tengah wiwit isih enom ". Ing kontras, Pangeran George mung katon umum ing wusana langka. George wis ngancik sangang, lan Kate lan William kabaripun nyoba ing kabeh biaya kanggo ngreksa kang bocah cilik.

George Louis lan Charlotte
Foto: Ipa

 

- Iklan -

- Iklan -


BACA JUGA> William lan Kate ngganti pawon: iki reaksi Ratu Elizabeth

Kaya sing dicritakake kasunyatan, penampilan umum mung kedadeyan nalika dibutuhake, bebarengan karo wong tuwa lan sedulur. "William wis tampilan beda. Kepengin proteggere anak-anake anggere bisa, menehi padha semblance saka kanak-kanak normal, "ujare Richard Kay. "Pancen, nalika George gedhe, dheweke bakal kita bakal weruh liyane lan liyane, kanthi jas lan dasi, ing acara kaya Wimbledon utawa Jubilee Platinum, "tambah dheweke.

BACA JUGA> Kate Middleton, ing prau layar minangka narik kaya sadurunge karo tampilan angkatan laut unprecedented

William lan Kate George: Pasangan kraton ngidini putrane mung katon ing kesempatan sing langka

Iki ora ateges George tetep ing sela-sela urip umum, sebaliknya: Adipati lan Putri saka Cambridge ngajak anak-anake kanggo njupuk keterlibatan kraton "wajib". Ing awal mangsa panas, pangeran George wis nyatane nyolong acara saka Wimbledonnalika adhine Charlotte karo ekspresi cheeky dheweke wis nglipur pembuangan kraton ing Commonwealth Games lan sadurungé, sethitik siji wis Empan mudhun formalitas Jubilee. Anane, sanajan langka, nuduhake Kate lan William padha Nanging weruh saka posizione sing anak nutupi, lan yen padha gedhe, padha kudu siap kanggo mbukak awake umum. Nanging, dheweke bisa ngenteni saiki.

Putri Charlotte ngadhepi
Foto: PA Wire / IPA
- Iklan -

Artikel sadurungéIlary Blasi nyenengake awake karo Cristiano Iovino? Bom indiscretion depopulated ing jaringan sosial
Tulisan sabanjureBelen nuduhake foto ibune Veronica nalika isih enom: mirip banget
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!