Cristiana Capotondi ngumumake pemisahan saka Andrea Pezzi: "Dheweke dudu bapake putriku"

0
- Iklan -
Cristiana Capotondi lan Andrea Pezzi


Christian Capotondi e Andrea Pezi resmi ngumumake ing pisah. Ing pratelan kasebut, aktris kasebut uga ujar manawa critane bakal rampung sajrone setaun. Kurang luwih rong minggu sawise lair Anna, Cristiana wis ngumumake manawa putrine dudu pengusaha sing, ing kasus apa wae, pengin cedhak karo dheweke ing wektu sing angel. Sawise 15 taun katresnan, hubungan antarane host lan aktris wis rampung. Aktris kasebut kandha, "Aku lan Andrea wis pisah luwih saka setengah taun, nanging aku njaluk dheweke tetep karo aku kanggo lair saka bojoku. bayi". Cristiana, nanging durung ngumumake identitas bapake putrine.

BACA JUGA> Ilary Blasi guyon babagan dugaan nyolong Rolex: pisanan dheweke pulih ing ngarep toko, banjur menehi tag Totti

Cristiana Capotondi Andrea Pezzi misahake: tembung saka aktris

Aktris kasebut terus matur nuwun marang pasangan kanggo dhukungan sing ditampilake ing sawetara wulan kepungkur: "Anna lair ing dina Jumuah 16 September. Lair saka putriku minangka kabungahan sing luar biasa sing dina iki aku seneng bareng. Nalika aku nemokake yen aku lagi ngarep-arep anak saka wong liya, hubunganku sing suwene 15 taun karo Andrea Pezzi wis diganggu nganti pirang-pirang wulan. Senadyan iki, aku mesthi njaluk pangayoman lan keterlibatan Andrea, kita tetep kuwat tresno iku duweke awake dhewe pranala. Thanks kanggo Andrea kanggo njupuk kita dening tangan nganti kene. Kita bakal tansah ngucapke matur nuwun kanggo sampeyan. Aku uga matur nuwun marang kabeh wong sing, sanajan ngerti, wis ngajeni privasi kita lan wong-wong sing, wiwit dina iki, bakal milih nglakoni ". Nanging, alasan pemisahan kasebut durung dicritakake lan, miturut omongane Cristiana, mesthine ora bakal dingerteni.

Cristiana Capotondi lan Andrea Pezzi
Foto: Maurizio Maule / IPA

 

- Iklan -
- Iklan -

BACA JUGA> Benedetta Porcaroli ngomong babagan katresnan (lan Scamarcio) ing Vanity Fair

Andrea Pezzi uga menehi komentar babagan tembung mantan mitra sing nyatakake kabeh rasa tresna lan kagum: "Sawise 15 taun bebarengan, ing awal musim panas '21, Cristiana lan aku mutusake kanggo pisah tanpa komunikasi kanggo njupuk kabeh wektu kanggo ngatur maneh kanthi tenang. gesang kita. Nalika, awal taun iki, Cristiana ngerti dheweke lagi ngarep-arep bayi, sanajan aku dudu bapake, dheweke njaluk aku tetep cedhak karo dheweke ing phase dawa lan alus saka gravidanza. Dheweke pengin nglindhungi momen penting kasebut. Dina iki luwih saka sadurunge, kabeh kagum lan rasa tresnaku menyang Cristiana ”. Saka tembung kasebut mula kita bisa ngira yen wong loro kasebut wis ninggalake siji liyane kanthi syarat sing apik, njaga kekancan sing tulus lan jero.

BACA JUGA> Benedetta Porcaroli ngomong babagan katresnan (lan Scamarcio) ing Vanity Fair

Cristiana Capotondi dadi ibu: kepiye sampeyan ketemu Andrea Pezzi?

Cristiana Capotondi lan Andrea Pezzi ketemu ing karya: tuan rumah lan pengusaha wis ngumumake yen dheweke langsung tresna nalika ndeleng wawancara karo dheweke sajrone program, sanajan dheweke sing nggawe langkah pisanan. Iku ing 2005 lan wiwit wayahe, saka ketemu pisanan, crita katresnan wis urip ing sorotan. Kosok baline, pisahe wis rampung bisu.

- Iklan -
Artikel sadurungéBenedetta Porcaroli ngomong babagan katresnan (lan Scamarcio) ing Vanity Fair
Tulisan sabanjureGianmarco Tamberi lan Chiara seneng bulan madu ing Maladewa: foto ngimpi
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!