Corrado Oddi minangka kepala pelayan "Sapa sing pengin omah-omah karo ibuku?"

0
Corrado Oddi_Maggiordomo__Sapa sing pengin omah-omah karo ibuku__ (2)
- Iklan -

Corrado Oddi minangka kepala pelayan "Sapa sing pengin omah-omah karo ibuku?". Corrado Oddi bali ing televisi, ing peran rampung anyar dibandhingake sing diputer supaya adoh nanging ora kurang nyenengake. Apik lan langgeng. Iku sejatine butler ing "Sapa sing arep rabi karo ibuku?”, acara kencan, sing dianakake dening Caterina Balivo, sing, sawise debut tanggal 22 Juni, bakal disiarkan  saben dina Rebo, wiwit jam 21.30 ing TV8 lan live streaming ing situs resmi TV8.


Ing villa romantis, dilengkapi karo kabeh comforts lan diubengi dening alam, siji ibu, diiringi anak lanang utawa wadon diwasa, ketemu inang suitors, animasi dening kepinginan kanggo njaluk bali ing game lan duwe kasempatan kapindho ing katresnan. Kanggo saben ibu, enem suitors siap kanggo nggawe piyambak dikenal, nanging miturut aturan: rapat-rapat mung bisa njupuk Panggonan ing kahanan tartamtu lan kanggo wektu winates, miturut tingkat karukunan sing deepens saben dina. Saben ibu kudu mboko sithik milih sapa sing bakal ngilangi, didhukung dening anak, sing uga duwe kesempatan sing ora dikarepake kanggo ngganti kertu ing meja.

- Iklan -

Corrado Oddi, minangka butler sampurna, kang njupuk care saka tamu Caterina Balivo; iku titik referensi saka villa: iku ngawasi urip sing njupuk Panggonan ing njero, mbukak lawang kanggo suitors, ngirim pesen kanggo tamu, ngiringi ngilangi kanggo metu. Ing konteks kebecikan lan krama alus. Babagan sawise episode, ora bakal ana kurang kasenengan lan kejutan ... supaya tetep dirungokake!

Program kasebut diprodhuksi dening Biru Yazmine, ditulis dening Cristiano Rinaldi, Tiziana Martinengo, Cristina Limon, Veronica Pennacchio Federico Albanese karo Ferdinando Scribo. Diarahake dening Adriano Galli.

- Iklan -
- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.