Clarissa Marchese lagi ngandhut, woro-woro ing Instagram manis banget

0
- Iklan -
Clarissa Marquis


Dina iki, 5 Oktober, Clarissa Marquis marang warta tender ing media sosial: iku meteng kaping kalih! Tilas tronista ngirim foto karo bojone, Federico Gregucci, lan putri sing sepisanan, Arya. Ing dijupuk Federico ing dhengkul ing ngarepe bojoné, dikenal kanggo Wong lanang lan wadonlan, ing patrap manis banget saka tresno: kang ngambung dheweke padharan nalika putri pambarep sing ing pundak niat ing exchanging Kiss manis karo ibune.

BACA JUGA> Clarissa Marchese ora ndhelikake: "Aku nyusoni Arya rong setengah taun"

- Iklan -

Clarissa Marchese ngandhut: kirim

Su Instagram Clarissa wis nerbitake foto kasebut kanthi katrangan ing ngisor iki: "Luwih seneng, rauh 4!", Tagging bojone, sing dheweke milih sawetara taun kepungkur kanggo Wong lanang lan wadon, nalika dheweke nganggo sandhangan tronista lan dheweke saka suitor. Dina iki, sawise omah-omah tanggal 30 Mei 2019 lan nglairake anak wadon sing pertama, Arya, tanggal 11 Maret 2020, ana kabar yen Clarissa lan Federico bakal dadi wong tuwa kaping pindho.

Instagram Clarissa Marchese
Clarissa Marchese - Foto: Instagram @clarissamarchese

 

- Iklan -

BACA JUGA> Claudia lan Lorenzo, iku cah wadon: busur pink kanggo saperangan saka Pria lan Wanita

Ewonan penggemar teka ing postingan Marquis kanggo ngucapake salam marang pasangan sing ayu. Ana uga akeh VIPs lan mantan pasuryan saka U&D sing wis nindakake apik luck kanggo Clarissa lan Federico. Antarane, Eugenio Colombo, Claudio Sona, Claudia Dionigi, Giordano Mazzocchi, Marta Pasqualato, Natalia Paragoni lan Cecilia Zagarrigo.

BACA JUGA> Virginia Stablum saka Pria lan Wanita menyang Miss Universe Italia: saiki kita mabur menyang final

Clarissa Marchese Federico Gregucci: tuwane kanggo kaping pindho

Clarissa lan Federico, sawise manggon ing Miami, ing ngendi dheweke dadi wong tuwa kanggo pisanan, bali menyang Italia lan ing kene dheweke siap nampani anak sing nomer loro. Clarissa, asli saka Sisilia, dilantik Miss Italia ing 2014. Federico, ing tangan liyane, punika pelatih bal-balan. Sapa ngerti wektu iki ahli waris cilik ora bakal teka ...
- Iklan -
Artikel sadurungéKanggo Michelle Hunziker lan Tomaso Trussardi, backfire ing proses? Petunjuk
Tulisan sabanjureMarco Bellavia ngilangi kasepen ing Gf Vip lan ngirim pesen menyang Pamela Prati
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!