Carane nggawe mata cilik

0
nggawe mripat cilik
- Iklan -

Kabeh bocah-bocah wadon seneng macak lan ningkatake awake dhewe kanthi bantuan dandanan. Kadhangkala butuh sethithik banget kanggo bisa nandheske pasuryan lan warna sampeyan. Nanging kanggo saben wangun mripat, kanggo saben jinis kulit, kanggo saben wangun pasuryan ana aturan tartamtu. Contone, kuwatir akeh yaiku carane nggawe mripat cilik: untunge kita kene kanggo menehi sawetara saran. Mandheg sedhela lan terus maca, sampeyan bakal weruh yen sampeyan bakal dadi tukang make-up sing trampil, apik banget nggawe dandanan kaya sampeyan wis pinter nggunakake. ora simpenan bonus

Dasar make-up

Yen sampeyan pengin menehi intensitas pandang, sanajan mripat cilik sampeyan kudu fokus ing wangune. Kanggo iki, sampeyan kudu duwe palet mripat sing tepat, warna sing bisa nggawe mripat katon jero tanpa nggawe luwih cilik. Temenan elinga yen make-up sing apik diwiwiti saka basa sing apik: mula, coba moisturize kulit, ngurus kanthi bener, aplikasi dhasar sing apik banget, lan pilih wêdakakêna rai lan concealer sing cocog kanggo jinis kulit sing sampeyan duwe.

Yen sampeyan pengin ndawakake mripat, elinga yen dhasar kudu dadi iyub-iyub sing kontras karo wangun mripat lan mulane menehi ilusi optik yen mripat luwih tapered.

alis

Alis

Saka pentinge basa kita pindhah menyang pentinge alis, sing nduweni peran sing ora penting nanging penting banget kanggo nggawe mata luwih gedhe. Iki menehi wangun sing tepat banget, ora tau duwe rambut sing ora dikarepake. Gunakake gel alis kanggo nyisir lan ngrawat, banjur intensifikasi nganggo potlot utawa mascara kanggo nandheske pentinge mripat sampeyan. Nalika nglacak wangun alis, coba angkat lengkungan ing bagian pungkasan, kanggo menehi ilusi optik sing ndeleng luwih akeh lan luwih kuat. Uga, nalika nggambar alis, kaya sing ditindakake para profesional, pilih potlot kanthi tip sing bisa ditarik maneh. Pilih warna sing padha karo alis lan gawe garis-garis cilik sing apik, sing bisa niru rambut sing ilang. Rampungake kanthi njelasake pinggiran, lan aja kakehan. Coba kanggo tetep ing tutul saka coklat.

- Iklan -

Elinga yen sampeyan kudu entuk asil pungkasan sing alami. Dadi sadurunge nggawe dandanan kanggo acara khusus, latihan, Sinau nganggo dandanan lan mung nyerah nganti sampeyan entuk asil sing alami. Aja overdo produk lan ora nggunakake potlot peteng banget, kajaba sing pengin efek Frida Kahlo-gaya.

- Iklan -

eyeshadows

Apa eyeshadows kanggo nggunakake?

Bluntly, nggunakake eyeshadows padhang. Sing mata cilik kudu fokus ing tlapukan seluler, kudu madhangi lan mbukak mripat. Dadi loro sekutu sampurna mung glitter lan highlighter eyeshadows.


Yen sampeyan pengin nggedhekake tampilan, lan nggawe mripat luwih gedhe, teknik sing paling apik kanggo sampeyan yaiku lipatan potong, utawa "potong lipatan".

Nyatane, seniman make-up mulang carane nggawe kurva sing cetha sing mbagi kelopak mata dadi rong bagean lan komentar sing jelas nggawe katon. paningal luwih gedhe.

Kita bakal nerangake karo sampeyan luwih apik: sijine basa mata utawa primer ing tlapukan. Kanthi potlot nggawe divisi kelopak mata kanthi nggambar garis peteng. Nyampur kanthi bener, nggunakake sikat lan tansah pindhah menyang liyane. Ing jalur iki, aplikasi eyeshadow krim cahya ing tlapukan seluler. Kanggo menehi luwih pinunjul, dab kabeh karo eyeshadow bubuk, wektu iki nggunakake eyeshadow garing nanging padha karo krim. Sampeyan bakal kaget karo asile, amarga mung sawetara produk lan sawetara gerakan mata sampeyan bakal katon luwih gedhe lan luwih sensual. Sampeyan bisa nambah kabeh nggunakake potlot efek kajal.

mascara

Mascara sekutu paling apik

Ing titik iki, elinga yen mascara minangka sekutu sing sampurna. Gunakake volumizer sing apik sing mbukak lan ndawakake bulu mata kanggo menehi ilusi optik yen mripatmu uga luwih gedhe.

- Iklan -
Artikel sadurungéPiala Donya, babad kematian sing diramalake
Tulisan sabanjurePhil Collins lan woro-woro sing nglarani
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.