Carane nggawe lasagna Minggu

0
lasagna Minggu
Foto dening Anna Guerrero saka Pexels
- Iklan -

Minggu khas karo kulawarga digawe saka gondho saka pawon mbah. Antarane masakan paling enak sing bisa digawe, lasagna Minggu yaiku sing paling nggawe kita dilat lambe. Kita ora bisa ngarani kaya ngono yen ora sugih lan abot. Apa karo daging, ragù, mozzarella lan bakso, bedane cilik: saben mbah putri duwe rahasia sing setya dhewe. Dadi kita mung kudu njelasno siji saka resep-resep paling klasik tau.

Bahan kasebut

Ayo diwiwiti kanthi analisis bahan-bahan sing dibutuhake kanggo nyiyapake lasagna khas nenek. Sampeyan mbutuhake:

  • Setengah kilo saka Emilian Lasagna
  • 200 gram keju grated
  • 700 gram tomat kupas
  • 700 gram campuran daging sapi lan daging babi
  • 2 sosis
  • 1 tablespoon saka tempel tomat
  • 1 gelas anggur sparkling utawa anggur putih
  • Celery
  • Bawang Putih
  • Wortel
  • Bawang bombay
  • Laurel
  • Rosemary
  • Sawetara cengkeh
  • Lenga lan uyah kanggo rasa
  • Susu, glepung lan mentega kanggo bechamel

Cara 

Kanggo preparation saka lasagna Sunday temenan sampeyan kudu miwiti karo preparation saka sauce Bolognese. Ing wajan, pour lenga, bawang disigar, wortel lan celery. Goreng banjur nambah rosemary, banjur coklat sosis crumbled uga. Dadi disisihake. Ing panci dhuwur sing apik, tumis sayuran sing isih ana, rempah-rempah karo lenga lan coklat daging cincang maneh, tambahake sosis lan masak kabeh nganti sawetara menit. Rosemary, rwaning teluk lan cloves sampeyan kudu mundhakaken lan uncalan adoh, supaya dadi ora kanggo ngganti roso saka tomat kakehan. Ing wektu iki, nyampur karo anggur putih, nambah tomat peeled lan tempel tomat, uyah lan cook liwat geni cilik karo tutup mati. Tambah banyu sing sethithik, lan adus ing geni cilik nganti paling sethithik saperangan jam. Ing setengah masak, tambahake banyu lan masak maneh. Elinga yen bakal siap nalika garing lan kebak.

- Iklan -

Kangge, darmabakti kanggo preparation saka bechamel. Njupuk saucepan, nyawiji butter, banjur nambah glepung alon lan miwiti nguripake. Nalika misale jek sing werna wis dadi Golden, nambah susu alon-alon lan terus aduk, temenan kanggo mesthekake yen ora lumps mbentuk. Tambahake uyah lan mrico, lan yen sampeyan seneng, uga ngeruk pala. Béchamel disiapake kanthi panas sing sithik, kanggo entuk krim sing kandel lan lancar tanpa potongan. Pateni lan ngidini kanggo kelangan rampung.

- Iklan -

Minangka langkah pungkasan ing preparation, sampeyan kudu nyipta lasagna Panjenengan, temenan nalika saus daging wis rampung. Njupuk panci utawa sajian manggang. Reged ing ngisor karo campuran sauce lan bechamel. Nggawe lapisan lasagna, tuangake ragù sing akeh, banjur béchamel, lan keju parut. Yen seneng, sampeyan uga bisa nambah mozzarella. Terus kaya iki, nganti sampeyan wis rampung lembaran lasagna lan nganti spasi ing wajan wis kebak. Lapisan pungkasan kudu akeh saos, bechamel lan parmesan. Dadi nerusake kanggo masak.

Sing masak 

Kanggo masak, sampeyan kudu preheat oven nganti 200 derajat. Lasagna, ing sisih liya, duwe wektu masak paling ora 35 menit. Sampeyan bisa nimbang siap nalika nggawe kerak ing lumahing lasagna. Bukak lawang oven, lan supaya garing paling sethithik sepuluh menit. Njupuk metu, bisa uga Cut irisan pisanan lan supaya hard. Ing wektu iki, sampeyan uga bisa seneng karo kabeh tamu. Rasa bakal nggumunake sampeyan lan bakal dadi delicacy nyata kanggo langit-langit. Sampeyan bisa mangan lasagna ing dina Minggu sanajan ing Paskah, yen sampeyan pengin, utawa sampeyan bisa njupuk inspirasi kanggo acara kasebut saka resep-resep sing sampeyan temokake ing https://www.lettoquotidiano.it.


- Iklan -
Artikel sadurungéSeni sinau nggawe kesalahan kanggo ngrampungake kesalahan ing urip kita
Tulisan sabanjureWoy Catherine Spaak, swara lan nyawa wanita
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.