Carane milih swimsuit

0
klambi
- Iklan -

Kanthi musim panas sing meh cedhak, sampeyan wis mikir babagan preian, luang lan kabeh sing bisa ditindakake kanggo medhot rutinitas. Awit sampeyan bakal duwe wektu liyane kanggo nglampahi ing pantai, mbok menawa nalika sampeyan nyambung menyang bonus online casino kanggo seneng-seneng, ayo padha ndeleng carane milih swimsuit. Ing pandhuan iki, kita bakal miwiti jinis kostum sing disenengi adhedhasar unsur tartamtu sing kudu digatekake.

Saben fisikawan duwe kostum dhewe

Titik pisanan sing dipilih saka bathing suit yaiku wangun awak. Ana model sing cocog karo fisik sing nganggo, lan model sing kurang cocog. Sanadyan sampeyan kudu tansah seneng ndeleng pangilon lan ajining dhiri iku penting nalika klamben, kanthi nimbang wangun fisik lan trik cilik bisa mbantu sampeyan katon luwih ayu. Uga amarga saben fisikawan duwe pro lan kontra, supaya bisa dianggep kabeh spektrum sing amba. Ayo analisa formulir sing paling penting. Ing wangun woh pir, pinggul luwih amba tinimbang pinggul lan dada, saéngga bikini apik. Wangun apel fisik duwe pinggul lan thorax sing amba, saengga luwih becik milih kostum sing wutuh. Fisik jam pasir 90-60-90 serbaguna lan bisa nganggo apa wae. 

Elinga yen iki minangka pituduh umum, nanging banjur perlu kanggo nganalisa fisik khusus kanggo mangerteni yen nduweni ciri tartamtu kanggo nyorot utawa cacat cilik kanggo ndhelikake. Ing kasus apa wae, sing isih ana yaiku nganalisa model kostum sing paling populer lan para ahli fisika sing cocog.

bikini

Bikini, swimsuit sampurna kanggo woh pir

Yen sampeyan duwe wangun woh pir, bikini utawa trikini yaiku kostum sing cocog karo bangunan sampeyan. Nduwe pinggul sing amba banget dibandhingake karo dada lan pinggul, sampeyan kudu nyoba harmonisasi tokoh kasebut. Nyatane, bikini nggawe ilusi optik saka dhadha sing luwih gedhe, utamane yen sampeyan milih model kanthi tali lan ruffles. Minangka konsisten minangka ringkes, padha kudu prasaja, penting lan ora warni. Kanthi cara iki sampeyan menehi perasaan yen volume pinggul luwih oracle lan tokoh umume bakal katon luwih ramping.

- Iklan -

- Iklan -


baju renang

Swimsuit siji-potong apel kanggo wanita

Setelan awak apel becik bakal dadi baju renang. Wiwit garis pinggang iku penting, perlu kanggo nyamar wangun lan kelembutan nggawe awak luwih entheng lan seger. Swimsuit siji-potong iku elegan lan seksi sing bertentangan karo kapercayan populer. Banjur sampurna kanggo nggawe panache, utamane yen ana dekorasi tartamtu lan yen nyorot décolleté kanthi bener. Contone, sampeyan bisa wani nganggo baju renang kanthi garis leher jero, ireng nanging kanthi rincian emas.



Lan yen sampeyan seneng karo loro-lorone, iki ora ateges sampeyan kudu nyingkirake dhewe. Coba luwih seneng model kanthi celana pendek kanthi pinggul dhuwur lan dhuwur banget kanggo nggawe ramping. Yen sampeyan duwe bokong sing bunder lan mantep, sampeyan uga bisa wani nganggo Brasil. Asil ora kurang saka optimal.

KALUBÈRAN dodo carane nindakake?

Lan yen sampeyan duwe dodo gedhe, kepiye sampeyan bisa nyuda fokus ing bentuk? Ing kasus iki, dheweke main akeh karo model sing nawakake mung sing bener dhukungan kanggo décolleté. Kanggo iki, sampeyan kudu milih model sing duwe tali sing tegak karo dhadha. Elinga yen sampeyan ora kudu ndhelikake nanging nambah, tetep tetep lan ngemot, lan kenapa ora uga ditampilake.

Dodo cilik, apa kostum 

Ing tangan liyane, yen sampeyan duwe dodo cilik, becik kanggo sampeyan bikini segitiga utamané yen colored, karo prints utawa rincian liyane, minangka accentuates wangun. Aja lali push-up sing menehi wigati kanggo décolleté lan mbantu nggawe katon luwih gedhe.

- Iklan -

Artikel sadurungé3 alangan psikologis sing pimpinan gedhe ngerti carane ngatur
Tulisan sabanjurePiala Donya, babad kematian sing diramalake
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.