GLAMOR INTIMAL

0
- Iklan -

Pakaian wanita musim gugur-musim salju 2017/2018

 

Renda, renda, satin ... akeh cara kanggo nambah bentuk lan nggawe kita ayu!

Aku ora ngomong babagan klambi, nanging jeroan, amarga sapa sing ujar yen rumangsa kepenak, sampeyan mung kudu nganggo klambi sing apik?

Minangka panulis Caitlin Moran ujar, "Yen bisa ngerti jagad iki kita ayu banget ing sangisore gaun!"

- Iklan -

Sing nggawe kita aman, dihargai, lan sing penting kabeh wanita ... rahasia supaya tetep modis, lan berkat pandhuan iki sampeyan bisa entuk ikhtisar babagan tren saiki.

  • Sulaman kembang

 

 

Protagonis mutlak, tulle lan sulaman kembang sing mekar ing gamelan kanthi warna pastel saka warna pink kuarsa nganti biru kertas, tanpa nglirwakake nuansa gadhing lan ireng. Efek sing disempurnakake lan seductive diwenehi cetakan buket kembang sing diperkaya nganggo detail renda utawa tulle, supaya bisa nambah kewanitaan kanthi referensi sing jelas babagan 50-an. Garis sing diusulake dening Verdissima lan Yamamay wis nggawe cetakan kembang lan gaya retro. Thong, brassiere, celana panjang lan pinggang sing dawa, mbangkitake kabeh kebon Inggris sing apik nganggo guise sing unik lan apik.

 

  • Tren renda  

 

 

Renda ireng sing nyenengake lan provokatif, total klasik minangka jinis seduction. Hipnotis yen katon ing sangisore garis leher sing jero, disempurnakake yen tumindak minangka wates kaya detail sing larang karo gaun. Koleksi Bouquet Laceable Lovable, kanthi renda kembang saka kotang nganti bodysuit lan petticoat sing didekonstruksi, nambah sensualitas feminin kanthi cara sing praktis lan nyaman.

- Iklan -

 

 

Yen, ing liyane, sampeyan luwih seneng gaya sing enom lan trendi, koleksi Tezenis mesthi ora dingerteni. Renda, busur lan macramé minangka latar mburi pakaian modis sing murah lan modele sing ndeleng bralettas minangka model paling anyar: brace leher V tanpa nganggo underwire, kanggo ditampilake ing wayah sore utawa nganggo sandhangan minangka barang sing paling keren ing sweter lan kaos gedhe banget .

 

  • Body

 

 

Musim gugur-musim salju 2017/2018 ngerteni luwih becik: leotard.

Aja mbayangno band kontainer ing antipoda seduction, nanging campuran transparansi lan renda sing ana ing sangisore sandhangan sampeyan bakal nggawe sampeyan rumangsa narik kawigaten sadurunge. Yamamay, Tezenis lan Intimissimi saiki duwe sawetara musim nyata. Isih ing posisi cagak ireng, lambang refinement lan keanggunan, diapit karo burgundy sing nambah bentuk kanthi sensualitas sing pas. Cantik nganggo kaos utawa jaket, kanthi efek sing dituduhake, iku minangka klambi jero sing sampurna kanggo acara-acara khusus utawa dadi glamor saben dina.

Cekakipun, wani kanthi gaya lan keanggunan utawa mung supaya seneng karo awake dhewe ... mung golek klambi jero sing pas!


Giada D'Alleva

- Iklan -
Artikel sadurungéApa kitsch nyerang lemari klambi lan jiwa kita?!
Tulisan sabanjureAku macet!
Aku bocah wadon sing sederhana lan ceria, nggatekake rincian lan kabar. Sajrone uripku, aku wis entuk sawetara tonggak penting: gelar piano, jurusan ekonomi lan perdagangan telung taun, lan ora suwe, gelar master ing administrasi bisnis, nanging aku mesthi golek tujuan pendhidhikan lan stimulasi anyar. Mangkene mula semangat kanggo fashion lan obat alami, lan aku nyoba nyampekake ing artikel liwat saran lan pandhuan kanthi cara sing enom lan saiki. Aku seneng kaendahan, tren lan kabeh sing migunani supaya kita bisa ngrasakake ndhuwur lan njaba, lan mulane aku nyedhaki disiplin naturopati lan holistik, tanpa nglirwakake olahraga lan utamane mode ... amarga motto aku yaiku "tansah regane awake dhewe, aja nganti rusak ”lan supaya bisa kelakon, sawetara tips cilik wis cukup.

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.