Salam Selulit

0
- Iklan -

Pangobatan menit pungkasan kanggo pas kostum

Saben wanita, wiwit pubertas lan luwih tuwa, wis sinau babagan cacat awak utama: panemikulerati edematous-fibro-sclerotic, sing luwih dikenal minangka cellulite.

Selulit nuduhake perubahan patologis hipodermis, lapisan jaringan subkutan, utamane kalebu sel lemak. Ing wanita, distribusi adiposit luwih akeh konsentrasi ing bokong lan pinggul (wilayah sing paling sensitif karo hormon wanita) lan yen ana perubahan mikrokulasi, kulit lan perubahan subkutan ing wilayah kasebut katon kaya niru "kulit jeruk" sing diwedeni.

Cellulite, keprihatinan jender wanita, duwe kedadeyan sing padha ing kabeh klompok umur pasca-pubertal.

- Iklan -

Faktor predisposisi yaiku pangowahan genetik, disfungsi hormonal, kebiasaan mangan sing salah, ngrokok, kegiatan olahraga lan stres sing ora cukup.

Sayange, asring 3 saka 5 wanita keweden amarga biaya perawatan estetis utawa demoralisasi amarga asil sing ora nyenengake saka "terapi kejut sing ditindakake dhewe" sadurunge. 

Ayo goleki carane ngilangi mitos babagan selulit lan cara nglawan wektu kanggo tes bikini!

Apa selulit, yen wis nyata, ora bisa diobati?

Ora, selulit minangka perubahan patologis sing ditondoi dening 4 tahap keruwetan sing beda. Wektu diagnosis lan perawatan ngidini entuk asil sing memuaskan lan awet. 

Apa ana protokol sing menang kanggo perawatan selulit?

Ora. Selulit, gumantung ing panggung lan kulit lan keistimewaan sistemik wanita, bakal luwih becik nanggapi pendekatan tartamtu tinimbang sing digunakake ing pasien liyane. Salajengipun, perawatan obat estetis, adhedhasar evaluasi dhokter, bakal diintegrasi karo "ad hoc" kanthi rencana panganan sing bener, pijet got limfa lan aktivitas fisik sing ditindakake dening tokoh profesional sing bener. Nyatane, ahli bedah plastik, sawise mriksa rinci pasien, nggawe rencana terapi pribadi.

- Iklan -

Apa perawatan sing paling umum ing obat estetis lan sawise suwene asil pertama bisa dihargai?

Cara utama kanggo perawatan selulit yaiku mesoterapi. Kanthi teknik iki, tegese infiltrasi menyang subcutis, liwat jarum sing lancip banget, yaiku saluran pembuangan lan ing sawetara kasus, zat-zat nyuda lemak. Frekuensi perawatan kasebut saben minggu lan bisa digabung karo sesi biostimulasi kulit utawa nggunakake piranti medis khusus, gumantung saka perubahan sing ana. Kajaba iku, sing diarani "Chevel's culottes" (akumulasi adiposa ing sisih sikil) asring ditampilake ing gambar panniklikopat edematous-fibro-sclerotic, bisa diobati kanthi sesi intralipoterapi, infiltrasi zat pangurang lipor langsung menyang lapisan sel adipose, manipulasi wilayah lan panggunaan zat pembuangan, mula entuk asil sing sebanding karo liposuction superfisial, sawijining ciri sing nyebabake definisi teknik iki minangka "liposuction kimia". Asil pisanan kabukten sawise sawetara sesi. 

Kesimpulane, cellulite minangka bab estetika obat estetika sing uga menehi kabar apik kanggo kita. Pilihan profesional sing sampeyan percayai kanggo diagnosis sing bener lan nggawe rencana terapi sing paling cocog iku dhasar. Selulit, minangka "penyakit" saka jaringan subkutan, mbutuhake evaluasi dhokter spesialis lan profesional liyane kanggo perawatan komplementer sing dibutuhake kanggo sukses rencana terapeutik.

Diet dhewe utawa perawatan got limfa ing tangan sing ora pengalaman dilarang.

Nambani selulit bisa uga, sanajan kanthi cepet lan tanpa operasi. 

Siapke koper lan "remise en forme".

Musim panas iki, wujud fisik anyar lan rasa percaya diri sing anyar bisa ditemokake!

Uga tututi kaca Facebookku:

Dokter Bedah Plastik Alessandra Pica


- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.