Bola voli tahap sabanjure ing Italia wanita

0
- Iklan -
piala donya bola voli putri


Bola voli Italia nyiapake debut ing Piala Dunia ing Walanda lan Polandia nglawan Kamerun.

Turnamen bakal diwiwiti ana sabanjuré 23 September, karo Italia siap kanggo muter ing 15.00 ing Arnhem.

Ing grup kasebut uga bakal ana Paola Egonu sing berjuang karo Puerto Rico, Belgia, Kenya lan Holland.

Pilihan sing melu ana patlikur, dipérang dadi patang klompok enem.

- Iklan -

Bakal ana tantangan kanggo tim nasional sing wis wiwit sumunar kaya sawetara wektu ing sejarah.

Protagonis mesthine dadi Paola Egonu maneh. Lair ing taun 1998, lan saiki ing Turki karo VakifBank, dianggep minangka fenomena nyata saka disiplin iki.

- Iklan -

Apa ndadekake khusus iku kemampuan kanggo ngetung tumindak sing bisa menang game, prakteke dhewe.

Tim kasebut kuwat, nanging kita isih kudu kerja lan main kanthi paling apik kanggo menang asil kasebut.

Mangkene apa sing dikandhakake pemain kasebut:  

"Kita ora kudu ngremehake mungsuh ing tahap pertama, nanging langsung konsentrasi". "Saiki aku rumangsa luwih diwasa lan bisa, aku pengin mbantu tim supaya bisa menehi sing paling apik. Klompok kita minangka klompok sing kuwat, nanging ing wektu sing padha ora ana sing menehi apa-apa, kita kudu mbuktekake balapan sawise balapan ".

Blues saka voli bakal enggal bali kanggo nggawe Italia ngimpi, kang ing taun anyar wis entuk asil liyane lan liyane ing olahraga.

Kanggo ngelingi piala donya bola voli putra, asil luar biasa sing ngidini Italia bisa nyetak kamenangan liyane ing olahraga tim internasional.

Kita mung kudu ngenteni wiwitan turnamen bola voli iki, sing bakal nuntun pemain kita menyang tantangan gedhe, bisa nyoba tim sing solid lan siyap.

Artikel kasebut Bola voli tahap sabanjure ing Italia wanita pisanan diterbitake ing Blog Olahraga.

- Iklan -