10.9 C
Milan
wingi, 4 Maret 2024
Home blog
Ganti proses eksistensi sampeyan nganggo Rasi Keluarga. Opo iku Rasi kulawarga minangka metode terapi sing tujuane nggawa lan mbubarake blok lan dinamika sing didhelikake ing semaput. Blokir sing wis diwarisake kanthi ora dingerteni saka kulawarga kalebu leluhur. Kahanan kasebut minangka kemajuan urip kanthi ngalang-alangi kanthi terus-terusan lan bola-bali ...
kawulo
Pijet lan mupangate: lawang Swarga. Wellness, Relax, swarga sing ngasilake rasa tentrem sing ngrangsang kabeh rasa. Iki minangka sensasi kanggo netepake kahanan pikiran lan awak, sawise perawatan kecantikan sing wis tuwa kaya jagad iki. Iki sing muncul saka Isac (Pendekatan Sensor Terpadu ing ...
Omah Gucci dadi trailer kaping pisanan
Omah Gucci. Cuplikan pertama film Ridley Scott sing diantisipasi dibintangi Lady Gaga lan Adam Driver wis dirilis. Ing wayah sore wingi poster poster pertama para protagonis House of Gucci diterbitake. Lady Gaga minangka Patrizia Reggiani dadi pemeran utama sing kalebu Adam Driver minangka Maurizio Gucci, ...
tamu sing ora dikepengini
Tamu sing ora dikarepake Pira sampeyan sing ngimpi mbuwang akhir minggu ngimpi ing chalet? Kacelup ing alas lan diisolasi saka jagad iki? Lokasi sing digawe luwih gaib dening swasana musim salju sing didominasi salju. Akhir minggu sing tentrem lan santai santai karo pasangan utawa kanca sing paling apik, utawa kenapa ora, metu ...
lady gaga lan adam driver
House Of Gucci tekan Danau Como lan Al Pacino lan Jeremy Irons uga teka ing Cernobbio. Para pemeran utama House Of Gucci, film Ridley Scott sing diarep-arep tanggal November 2021, bakal dilebokake ing Villa d'Este sing prestisius lan apik banget. Hotel bergengsi sing nampani kapribaden sing paling berpengaruh ing jagad: saka bintang musik lan film ...
Lady Gaga
Munggah ing jagad bioskop. Saiki, kaya sing wis dingerteni, Lady Gaga, jeneng samaran saka Stefani Joanne Angelina Germanotta, saiki saya mantep ing jagad bioskop. Kita ngelingi wiwitane karir karo ekstra ekstra ing Machete Kills lan Sin City - Wanita sing kudu dipateni, nganti bisa nerjemahake peran sing ndeleng protagonis dheweke minangka Countess ing ...
bridgerton-netflix
Antarane Downton Abbey lan Gossip Girl kita nyelehake Bridgerton, drama periode asli Netflix anyar sing diilhami saka novel romansa Julia Quinn sing misuwur lan diproduksi bareng Shonda Rhimes. Kita ana ing London ing taun 800-an, ing jaman Era Kabupaten (1813) lan ing mangsa pacaran sing ndeleng masarakat dhuwur London minangka protagonis ing ngendi wanita enom golek bojo lan ibu ...
Lingkungan sing nyaman sing ora nuwuhake rasa sedhih, sedhih, apathy penting banget kanggo nikmati dina, kerja, sinau, dolanan karo bocah-bocah, utamane ing periode pandemi kayata lingkungan sing wis dialami udakara setaun saiki sing ndadekake kita tetep nginep ing omah. Habitat kita nggambarake ...
Wanita seneng porno uga
Nanging apa sing digoleki wanita ing porno? Lan kepiye yen pasangan kasebut pengin nonton porno bareng? Kanggo nyoba kreativitas, imajinasi lan sinau, kepinginan nggawe perasaan sing beda karo pasangane. Wis wayahe ngomong lan ora bisik bisik-bisik ... Nanging apa sampeyan ngerti manawa wanita uga nonton porno? Analisis dianakake lan asil ...
pangsit butter sage
Pira sampeyan sing durung nate ngrasakake mentega lan gnocchi? Dina iki aku pengin menehi sampeyan sajian sing gampang lan cepet kanggo disiyapake nanging ing wektu sing padha kanthi rasa lan aroma sing alus banget. Resep sing katon gampang lan banal nanging kadang panganan sing paling gampang yaiku panganan sing ora bisa diremehake nalika nyiyapake. Aku milih sawetara gnocchi ...
Greenland (film bencana anyar) ditinjau
Film bencana anyar karo Gerard Butler Lan asteroid dijuluki Clarke bakal kliwat cedhak banget karo bumi. Tampilane dadakan ing tata surya kita saka benda langit raksasa ora ngidini para astronom bisa ngevaluasi kanthi tepat gravitasi nyata lan akibate media massa ing saindenging planet iki nyampekano informasi sing diduweni (beda karo ...
Mripat narsis Yen mripat minangka pangilon jiwa, mula ing artikel iki kita bakal ngatasi pangilon sing retak. Bali menyang sapa sing narcissist patologi lan apa sing bisa ditindakake, kita sedhela ngelingi dheweke kanthi nggarisake aspek utama. Kita ngomong babagan narsisisme patologis nalika kita wis sesambungan karo kapribaden lanang utawa wadon sing kaganggu, minangka ciri utama ...
Amarga pisanan ngerti babagan sawetara taun kepungkur, saiki kita bisa ujar manawa pancen urip ing mangsa ngarep sing diceritakake ing film Hollywood kaya Blade Runner. Panjaluk saka wong-wong sing pengin duwe dadi penting banget supaya produksi global mundhak kanthi dramatis. Suksese diwiwiti saka Amerika Serikat lan Jepang, ...
Hai bocah-bocah wadon, kene aku maneh karo koleksi Pixi Beauty liyane sing fantastis sing dakwenehake nalika kepungkur, nanging sampeyan ngerti, sadurunge nampilake produk, aku luwih seneng nyoba ing kulit. Ya wis, saiki aku siyap! Aku menehi "Retinol & Jasmine Collection" kanggo sampeyan perawatan kulit saben dina lengkap sing dihormati Pixi kanthi kaendahan sing apik ...
Crita sing dilaporake bener lan diwenehake dening pamaca sing pengin tetep anonim. Iki pengin nggawe kita nggambarake kabisan seductive sing luar biasa sing bisa ditindakake wong-wong kasebut tanpa batesan utawa kecemasan supaya bisa nggayuh tujuan sing dikarepake. Salah sawijining gaman sing paling kuat lan mbebayani yaiku ...
Lady Gaga
Klip video sing ditunggu-tunggu duet Rain On Me dening Lady Gaga lan Ariana Grande lagi online, singel nomer loro saka album anyar Miss Germanotta 'Chromatica' sing bakal dirilis tanggal 29 Mei. Pujian sing ora bakal nyerah sanajan angel, Rain On Me minangka kiasan kanggo tantangan sing diadhepi, nanging kudu diperjuangake lan 'Aku luwih seneng garing, ...
Perawatan kulit saben dina karo Pixi terus! Dina iki aku pengin nuduhake sing pertama saka rong koleksi Pixi Beauty sing anyar sing dakkarepake lan aku nyoba kanthi seneng banget. Sajrone karantina iki, aku seneng banget nyoba produke lan dakkandhani, saiki aku rumangsa kepenak, nyatane kulitku luwih akeh hidrasi, ...
Charlie Chaplin sing ora bisa dilalekake ing "DICTATOR HEBAT", hawa anyep ing kulit nalika ngucapake pidato tumrap umat manungsa, nggawe tokoh diktator sing nindhes, malah njaluk perdamaian lan kebebasan kanggo kabeh wong! … Kekuwatan bakal bali menyang masarakat! https://www.youtube.com/watch?v=9U-MWPqoL8A&feature=youtu.be "Nuwun sewu, nanging aku ora pengin dadi Kaisar, dudu tugasku. Aku ora pengin mrentah, utawa ...
Wis sawetara wektu, kita wis ngrungokake babagan endi wae, wong-wong sing kudu menehi hasil karo "makhluk" kasebut wis menehi pertimbangan kanthi jelas babagan sapa sejatine, kepiye manawa cocog karo wong normal lan nuduhake awake dhewe minangka dermawan, penganut agama sing hebat, kebak niyat sing apik sejatine suwalike karo ...
"Surat katresnan kanggo donya" yaiku carane Lady Gaga nemtokake acara "One World Together At Home" sing diatur lan ditayangke ing wengi tanggal 18 April kanggo matur nuwun lan dhukungan marang para petugas kesehatan ing garis ngarep kanggo nglawan darurat Covid-19 sing wis mengaruhi kabeh jagad. Wolung acara pertunjukan lan luwih saka 70 seniman saka ...
Lady Gaga wis kolaborasi karo Organisasi Kesehatan Dunia lan Warga Global kanggo nganakake konser amal virtual kanggo golek dana lan nyengkuyung para petugas kesehatan sing ngadhepi kahanan darurat Covid 19 ing garis ngarep. "One World: Togheter at Home" minangka acara musik ing saindenging jagad. lan bakal disiarake tanggal 18 April jam 20 wengi lan bakal disiarake langsung ing ...
Ing karantina, dheweke menehi hasil karo "Aku" dhewe. Sapa wong sing sopan bakal metu luwih kuwat lan apik, sing dadi subyek kanthi kapribaden sing negatif lan mbebayani nalika iki nggawa rasa ora nyaman sacara diiringi rasa susah lan ora kuwat disebabake amarga ilang kekuwatan utama sing ditindakake kanthi sistematis marang korbane. IS ...
Tindakake majalah online kanthi gratis sing kebak artikel babagan topik sing menarik kayata mode, kecantikan, penasaran, seksualitas, psikologi, seduction, masak lan liya-liyane, kanthi langganan buletin sampeyan bakal terus dianyari lan bakal nampa kupon gratis kanggo nonton kursus video online kanthi gratis kanthi teknik dandanan profesional kanggo sampeyan utawa kanggo menehi sapa sing sampeyan karepake! Cepet ...
Lan ing provinsi Brindisi cilik, impen lan emosi sing durung nate ditemokake sadurunge virus Corona ... ayo nikmati denyut unik kasebut ing antarane bocah-bocah wadon saka Mesagne lan Lewis Capaldi sing misuwur! Lewis Capaldi lan Stefania Tanzarella duet ing kadohan kanthi cathetan "Wong sing sampeyan tresnani"; pengalaman lair kanthi sengaja amarga aplikasi "Smule". "Aku nyambung liwat ...
UNIK SELAMANI! Apa kita pancen gelem nyerah kaya ngene? Apa kita ora cukup kanggo nyuda awake dhewe ora kuwat nglakoni penyerahan tanpa syarat lan penganiayaan karo sekelompok wong sing ora nate golek kesempatan kanggo ngasorake kita, nggawe kita rumangsa cilik, ora ana gunane? 1999 wong sing ngaku nggawe kepentingan awake dhewe ngimpi ... sejatine ngipi elek sing diarani Uni Eropa. Turunan kita ...
Ing taun-taun pungkasan, mode drone wis nemen njeblug, pesawat cilik (nanging uga ana banyu lan darat) sing didownload saka jarak jauh nggunakake perintah khusus, utawa uga liwat smartphone lan piranti seluler liyane, kanthi ndownload aplikasi tartamtu. Thanks kanggo rega sing saya akeh diakses lan sing paling penting kanggo keahlian teknis sing nggawe panggunaan dadi luwih gampang lan efisien, artikel iki ...
Perm eyelash, eyelash, extension eyelash, ing jagad iki kanggo kecantikan bulu mata, wajar yen sampeyan bingung lan mamang! Ayo jelasake, kayata teknik sing wis njeblug ing wektu pungkasan, yaiku laminasi eyelash! Kanggo sapa jinis perawatan iki disaranake, apa biaya sing gegandhengan lan wektu sing dibutuhake kanggo nggunakake ...
Alis, loro lengkungan sing menehi ekspresi lan harmoni kanggo ndeleng kanthi nggawe rai. Salah sawijining simbol kaendahan wajah nanging uga bagean sing penting kanthi fungsi nglindhungi lumahing okular saka kringet, bledug, utawa awak asing sing duwe peran dhasar kanggo ekspresi rai. Nduwe alis sing sampurna lan apik iku penting ...
"Kita nyedhiyakake warna Pantone ing taun 2020, PANTONE 19-4052 Klasik Biru, warna biru tanpa wates lan elegan kanthi gamblang. Serangan ing langit surup, kuwalitas klasik Biru sing menehi jaminan bakal nglindhungi; nyorot kekarepan kita kanggo basis sing andal lan stabil kanggo miwiti "nganggo tembung kasebut Pantone ngumumake warna ...
Ora ana sing kepengin ngrasa kuwatir. Ngalami tekanan sing gedhe banget ing dada utawa urip kanthi perasaan manawa ana kedadeyan sing nggegirisi bakal kelakon ora nyenengake. Nanging kuatir dhewe ora ala. Nyatane, kita kabeh duwe tingkat kuatir dhasar sing kudu kita sinau kanggo ngatasi. Rahasia iku kanggo ngenali nalika La entrada wiwit kuatir Basal:...
Yen sampeyan maca artikel iki, sampeyan bisa uga curiga yen pasangan sampeyan ndhelikake soko saka sampeyan. Mbokmenawa sampeyan mikir apa iku imajinasi liar utawa nyatane ngapusi sampeyan. Iku normal yen sampeyan pengin menehi cahya ing bank saka pepeteng sing sampeyan nemokake dhewe amarga mung ana siji bab sing luwih elek tinimbang nggawe dhewe La entrada Carane ngerti ...
"Aku sengit marang dheweke", "dheweke sengit kula", "kita sengit saben liyane". Konjugasi kriya sengit katon akeh ing endi wae. Nyatane, padha wis dadi umum sing kita malah duwe hukum criminalizing Kadurjanan sengit - utawa mbok menawa iku banget hukum sing wis di-push gething kanggo tingkat stratosfer dening nyemangati banget manungsa cenderung kanggo nindakake persis La entrada We lagi sengit ...
"Sampeyan kudu manggon ing jaman saiki" minangka salah sawijining pitutur sing diulang ing endi wae. Kita temokake ing Instagram, ing cangkir, ing kaos lan malah ing film lan pariwara. Frasa iki wis kena infeksi akeh wong amarga ngisinake kene lan saiki duwe kaluwihan: kurang stres lan luwih seneng; kurang pikirane lan liyane ngeculake. Iku lawang kanggo manggon ing ...
Saben uwong mesthi duwe pitutur. Wong sing tresna marang sampeyan lan wong sing ora bisa nahan sampeyan. Malah wong-wong sing ora kenal karo sampeyan, wani ngungkapake pendapat babagan sampeyan ing jaringan sosial. Ana wong sing menehi saran, nanging uga ana sing ngritik utawa ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni. Wong sing nandheske La entrada Rungokna kaya iki...
Cyril N. Parkinson minangka sejarawan Inggris sing nyinaoni sistem birokrasi Inggris ing taun 50-an. Dheweke nemokake yen kekaisaran ilang relevansi, jumlah PNS tambah akeh. Dheweke nemokake yen birokrasi mundhak 5-7% saben taun, ora preduli saka jumlah karya sing kudu ditindakake. Iki carane dheweke mbatesi hukum Parkinson, La entrada Law of...
Ing wiwitan taun 60-an, Stanley Milgram nganakake eksperimen sing bakal ngganti pandangan kita babagan wewenang lan ketaatan. Psikolog Universitas Yale iki kaget amarga nyoba Adolf Eichmann, sing nyatakake yen ing ngatur Holocaust dheweke mung nuruti prentah. Ing eksperimen, wong kudu ngukum wong liya kanthi La entrada Bias saka ...
"Tresna bisa nindakake kabeh" utawa "bocah mung kudu ditresnani" minangka sawetara frasa sing kita krungu ad mual lan, nalika ngirim pesen sing penting banget, uga nduweni nada naif sing asring nyebabake kesalahan - kanthi akibate. frustasi. Bubar, psikolog anak lan kulawarga Jeffrey Bernstein ngumumake iki ...
Pesen, nganyari, email, warta ... Ing kabeh jam kita kapapar bombardment informasi pancet kang nambah menyang stimulus saka donya analog kanggo disambi kita saka apa wae sing kita tindakake lan narik kawigaten kita. Ing WhatsApp mung kita ngirim rata-rata 145 pesen saben dina, miturut panaliten anyar sing ditindakake ing Universitas Bar-Ilan. Lan ngleboke Resistance kanggo gangguan, ...
"Wong enom saiki minangka pribumi medis, padha ngomong babagan rasa ora nyaman karo basa medis," ujare komisioner Spanyol kanggo kesehatan mental. Tembung-tembung kayata "stres", "depresi", "kuatir" utawa "fobia" saya umum, sanajan ora tansah digunakake kanggo nunjukake kelainan psikologis. Dina iki, nyatane, ora ana sing ngomong sedih, nanging La entrada Medicalized pribumi:...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan