Tarte Kosmetik Bentuk Tape Hydrating Foundation Review. Video

0
- Iklan -

| Shape Tape Hydrating - Tonton Video ing Ndhuwur |

Bentuk Hidrasi Pita minangka salah sawijining dhasar paling apik penjual di Kosmetik Tarte. Yaiku fwavy dalla tekstur krem sing njanjeni jangkoan maksimal, sumunar lan kulit sing luwih alus. Ngemot kolagen e asam hyaluronic, kombinasi sing ngidini sampeyan menehi hidrasi lan ing wektu sing padha bisa ngilangi kulit.

Inci: Banyu / Aqua / Eau, dimethicone, gliserin, PEG / PPG-18/18 dimethicone, octyldodecyl neopentanoate, butylene glycol, SD alkohol 40-B (denat alkohol.), Aluminium hidroksida, asam stearat, alkohol, crosspolymer akrilat, atelocollagen, caprylic / capric triglyceride, caprylyl glycol, dextrin palmitate, disodium EDTA, disteardimonium hectorite, etil menthane carboxamide, ethylhexylglycerin, glyceryl polyacrylate, glycosphingolipids, hexylene glycol, hordeum polygarineyolicolinategolikolisis fosfat, laktat mentil, metilon, metil diisopropil propionamide, mika, nilon-12, asam palmitat, tetraisostearat pentaerythrityl, pentilena glikol, phenoxyethanol, ekstrak buah rosa canina, silica dimethyl silylate, sodium klorida, sodium chondroiton sodiumate, sodium natrium klorida , sodium hyaluronate crosspolymer, triethoxycaprylylsilane, permen karet xanthan, pati zea mays (jagung). (+/-): Titanium Dioksida (CI 77891), oksida wesi (CI 77491, CI 77492, CI 77499). ME111FL000021

- Iklan -

Bentuk Hidrasi Pita iku dhasar sing pancen sukses, njupuk keuntungan saka diskon ing situs web resmi merek aku mutusake tuku shade Porselen Beige, kaya sing bisa dideleng saka video ndhuwur, dijupuk saka video kasebut Juni Favorit, kulitku adil banget. Iki minangka landasan sing cocog kanggo kulit sing garing lan normal, miturutku, ora dianjurake kanggo kombinasi / kulit berminyak, amarga iku dhasar sing lembab lan cerah.

Packaging: lo khusus aplikator, padha karo concealer, nggawe produk sing gampang ditrapake lan dimodulasi, nyatane minangka landasan berlapis, bisa uga entuk jangkoan medium / entheng utawa total.

- Iklan -

Kanggo entuk a basa pasuryan sampurna disaranake bubuk sadurunge nggunakake yayasan, utamane ing zona T. Yen wis rampung, bisa uga ora nggunakake madhangi.


Paukuman pungkasan: Shape Tape Hydrating minangka landasan sing ora ana tandhingane kanggo kulit normal / garing. Aku tresna marang dheweke Rampung bercahya nanging opaque, kualitas tinggi lan kinerja. Tahan suhu panas lan kenceng yaiku awet pisan. Sawise ditrapake, warna cenderung ngoksidasi sethithik nanging gampang adaptasi karo kulit. Mesthi minangka dhasar sing luar biasa, non-comedogenik lan sing netepi janjine. Shape Tape Hydrating wis dadi salah sawijining produk laris!

Saiki ing situs kasebut Tartecosmetics.com kasedhiya kanthi sepuluh warna lan regane € 25.00 x 30 ml.

© Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang

Artikel kasebut Tarte Kosmetik Bentuk Tape Hydrating Foundation Review. Video Saka Jurnal Kaendahan.

- Iklan -