Belen nuduhake foto ibune Veronica nalika isih enom: mirip banget

0
- Iklan -

Belen Rodrigeuz Instagram

Belen Rodriguez ing Instagram dheweke bareng karo para pengikute foto dheweke lan ibune nalika isih enom. Nanging, warta liyane: pamirsa sosial gumun amarga kasunyatane yen tampilan loro ing umur sing padha katon kaya wong sing padha: mirip banget. ibu Veronica ing umur meh 60 taun isih ayu lan ing wangun sampurna, nanging sing kita ora ngerti, nalika isih enom, dheweke kaliber putriné, sing nelukake kabeh Italia karo pesona Latin.

BACA JUGA> Belen ing abang drive penggemar edan: rasukan tiyang istri punika super panas

Belen uga cedhak banget karo ibune; nyatane dheweke ana hubungane karo kabeh kulawargane, lan ora sengaja yen dheweke bisa stabil ing negara kita, dheweke mutusake bali menyang Argentina kanggo njupuk bagéyan saka atine ilang lan nggawa menyang kene. Kulawarga Rodriguez uga dikenal amarga wis melu sawetara reality show. Kabeh padha nindakake kajaba ibune.

Belen Rpdriguez Instagram
Foto: Instagram @veronicozzani

 

- Iklan -

- Iklan -


BACA JUGA> Dina kulawarga kanggo Belen lan Stefano: seneng-seneng karo Santiago lan Luna Marì

Veronica ora nate kepengin dadi pesaing ing acara realitas amarga dheweke nganggep awake dhewe ora cukup kanggo program kasebut, miturut dheweke amarga dheweke kakehan kabecikan, kang bakal backfire. Ibune Belen, Cecilia lan Jeremias, kaya sing kita simpulake saka critane bocah-bocah, wis nandhang sangsara akeh ing urip, ing ndhuwur kabeh supaya bisa ngunggahake kanthi cara sing paling apik ing Argentina ing taun 90-an. Nalika isih enom, dheweke kepengin dadi model, nanging pungkasane dheweke milih dadi model guru nyengkuyung.

BACA JUGA> Ignazio Moser lan Cecilia Rodriguez, tresna uwal ing Costa Smeralda: nembak panas



Belen Rodriguez Instagram: ibu Veronica lan putu

Dheweke dadi mbah putri sing isih enom banget saka putu loro sing duwe Belen, Santiago sing showgirl wis karo Stefano de Martino Luna Mari anak pungkasan putri saka Antonio Spinalbanese, saiki dheweke ana ing Italia karo anak-anake, profesi sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku ngurus anak-anake putri mbarep, nalika dheweke nyemplungake macem-macem komitmen kerja.

Instagram Belen Rodriguez
Foto Instagram @belenrodriguezreal
- Iklan -

Artikel sadurungéDadi William lan Kate nglindhungi George cilik (ora kaya sing ditindakake Diana)
Tulisan sabanjureKesehatan mental ing Italia: ngendi kita?
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!