7 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022

Pariwara sampeyan ing musa.news

Portal sing ngrembug akeh topik wiwit gosip, olahraga, kesehatan, masak, mode, psikologi, seksualitas, ulasan lan liya-liyane ...

Apa sampeyan pengin ngiklanake produk, layanan utawa bisnis wiwit investasi minimal?

Sampeyan bisa nindakake ing kene!

Saben dina lan saben wulan sampeyan bisa ndeleng kanthi ewonan wong.

Papat format spanduk lan macem-macem panggonan, pilih sing paling cocog kanggo sampeyan lan bisnis.

Spanduk 300X250px

Ukuran spanduk 300 × 250 px Positioning lan rega: Ing sisih blog ing kabeh kaca € 30,00 saben wulan

Apa sampeyan butuh kreatif?

Ngandelake Studiocolordesign, dealer ADS Musa, kanggo desain grafis spanduk sampeyan lan ngluncurake kampanye ing Musa. Berita, cukup klik tombol ing ngisor iki.

Spanduk 696X431px

Ukuran spanduk 696 × 431 px Positioning lan rega: Ing artikel blog babagan 2 posisi ing tengah artikel € 45,00 saben wulan

Apa sampeyan butuh kreatif?

Ngandelake Studiocolordesign, dealer ADS Musa, kanggo desain grafis spanduk sampeyan lan ngluncurake kampanye ing Musa. Berita, cukup klik tombol ing ngisor iki.

Spanduk 728X90px

Ukuran spanduk 728X90 px Positioning lan rega: Ing ndhuwur blog ing kabeh kaca € 30,00 saben wulan

Apa sampeyan butuh kreatif?

Ngandelake Studiocolordesign, dealer ADS Musa, kanggo desain grafis spanduk sampeyan lan ngluncurake kampanye ing Musa. Berita, cukup klik tombol ing ngisor iki.

Spanduk 1068X132px

Ukuran spanduk 1068 × 132 px Positioning lan rega: Ing sisih ngisor homepage € 20,00 saben wulan

Apa sampeyan butuh kreatif?

Ngandelake Studiocolordesign, dealer ADS Musa, kanggo desain grafis spanduk sampeyan lan ngluncurake kampanye ing Musa. Berita, cukup klik tombol ing ngisor iki.

Saliyane spanduk, ana sumber daya musa.baru

Saliyane spanduk, kita nyedhiyakake sumber daya liyane kanggo para pengiklan:

Publikasi artikel € 120,00

Layanan kasebut kalebu ing publikasi artikel / rilis pers sing wis disiapake lan dikirim nalika pesanan.

Nerbitaké ing Facebook € 45,00

Layanan kasebut kalebu nerbitake konten ing Facebook kanthi mriksa instruksi saka Brand babagan gambar, teks, link, lsp.

Video ing Instagram € 10,00

Layanan kasebut kalebu nerbitake video ing Instagram kanthi teks sing ana gandhengane lan siji utawa luwih hashtag sing dipilih dening Perusahaan.

Nyusun lan nerbitake artikel € 207,00

Layanan kasebut kalebu nyusun lan nerbitake artikel paling ora 500 tembung nganti maksimal 800 (miturut kabijakan editorial) miturut pandhuan sing diwenehake dening merek / pengiklan babagan subyek, tautan, gambar lan konten.

Foto ing Instagram € 10,00

Layanan kasebut kalebu nerbitake foto ing Instagram kanthi teks sing ana gandhengane lan siji utawa luwih hashtag sing dipilih dening Perusahaan.

Crita Instagram € 10,00

Layanan kasebut kalebu nerbitake video ing Instagram Story kanthi instruksi sing diwenehake dening Perusahaan.

Sawetara INFO ON musa.baru

musa.news minangka majalah blog sing mbahas babagan mode, dandanan, mode, penasaran, obat alami, gaya urip, blanja, psikologi, masak, olahraga, ulasan, musik, desain, ringkesane, kabeh kaendahan sing ana ing Italia . Dheweke lair tanggal 30 Oktober 2017, sawise mung wulan kaping pisanan, dheweke wis gumunggung akeh wong.

Statistik Maret 2022:
Sesi mbukak: 734.117
Pangguna unik: 678.757
Pratinjau kaca: 851.047

Kaya sing sampeyan deleng saka gambar ing ngisor iki Google Analytics Maret 2022.

Formulir Panjaluk INFORMASI

Yen sampeyan kasengsem ing papan pariwara, isi formulir ing ngisor iki lan bakal seneng ngubungi sampeyan liwat email utawa telpon kanggo menehi kabeh informasi sing sampeyan njaluk.

    Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan