Ayo coba Swarga Kiko sing Ora Dikarepake | Video

0
- Iklan -

| Tonton Video ing Ndhuwur |

Swarga sing ora Diarepake minangka koleksi Musim Panas anyar dening KIKO MILANO. Koleksi iki ngeterake kita menyang swarga tropis, minyak wangi, warna, formulasi lan tekstur minangka tembung utama koleksi.

Surga sing ora dikarepake kalebu a baris lengkap produk make-up, perawatan kulit lan aksesoris, keahliane? Nindakake formula bukti musim panas: SPF, a suwene suwene, tahan banyu, kringet lan topeng.

- Iklan -


ing Video paling dhuwur, ayo nyoba sawetara produk koleksi. Apa dheweke bakal ngalahake aku?

- Iklan -

Klik kene kanggo ngerteni biaya lan kabeh referensi koleksi.



© Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang

Artikel kasebut Ayo coba Swarga Kiko sing Ora Dikarepake | Video Saka Jurnal Kaendahan.

- Iklan -