Arisa sadurunge lan sawise, transformasi iku luar biasa: punika rahasia dheweke

0
- Iklan -

Arisa mundhut bobote

Iku wektu kanggo revolusi kanggo Arisa. Ing taun kepungkur, penyanyi kasebut ngupayakake eksperimen lan ningkatake awake dhewe. Saliyane owah-owahan biasanipun saka gaya rambut kiro-kiro saka rambute peteng cendhak, kanggo blonde kanggo pink, singer saka Wengi kang mutusaké kanggo ngganti tampilan dheweke uga, mbusak kaca tingal lan ngganti gaya. Nanging sing paling micu penasaran ing web iku temtu bobot mundhut drastis aktris kang.

BACA JUGA> Arisa ngomong babagan single anyar dheweke: "Saiki aku luwih apik"

A path care kanggo awak sing bakal wis diwiwiti sak partisipasi ing Amici. Wis Januari kepungkur nyatane Maria De Filippi, sajrone salah sawijining episode ing wayah sore, pengin nuduhake iki kanthi ujar: "Kok kurus!". A statement sing singer wanted kanggo mbecikake dening recalling pengalaman dheweke kanggo nari karo Lintang, ngendi dheweke menang ing 2021 karo Vito Coppola karo kang wis flirtation.

 

Ndeleng postingan ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening Arisa (@arisamusic)

- Iklan -



BACA JUGA> Manuel Agnelli lan latar mburi ing Maneskin: "Dheweke njaluk aku tenang Damiano"

- Iklan -


Nanging sepisanan web ngerteni bobote artis kasebut nalika dheweke nuduhake foto ing Beijing ing media sosial, ing ngendi dheweke nembangake Lagu Kebangsaan minangka passing baton saka China menyang Italia. Amarga penasaran masyarakat sing jelas karo kiriman Instagram liyane, Arisa pengin mbukak rahasia fisike, nuduhake yen amarga rasa seneng dheweke bisa dadi kaya ngono. "Wektu persiapan: 39 taun. Kesulitan: telu saka limang ati peteng. Úa: 60g saka kula 50g sampeyan saka nyampur karo kabeh wong sing kita tresnani lan padha tresna tenan kita bebarengan, ing kesehatan apik, singing. Chilli mrico kanggo rasa. Wektu masak: (kabeh urip ing kurang panas, aduk sok-sok) C'est très gampang… Bon appetit everyone saka # beijing2022 ″ wrote Arisa.

BACA JUGA> Barbara D'Urso kanthi warna putih nggumunake para pengikute: kanthi awak sing apik banget dheweke katon kaya sirine

Arisa slim: bakal katresnan dadi rahasia penyanyi?

Sejatine uga saka lirik single anyare Tu mí perdícín, sampeyan bisa ndeleng anané katresnan: "Atiku ngalami wektu sing angel banget kanggo pisanan ing uripku, aku netesake luh lan berjuang kanthi fiksasi ide sing nyolong esemanku nganti pirang-pirang wulan ... A bunder. mikir, digawe saka bengi ora turu, kaya-kaya ana demam aneh sing ngilangi rasa keluwen lan kepinginan kanggo kabeh ". Mulane Arisa kayane wis ngalami kuciwane katresnan sing abot, nanging sing paling mungkin ndadekake dheweke nemokake katresnan kanggo awake dhewe.

Kanggo nemokake owah-owahan saka aktris | JELAJAH GALERI

Arisa sadurunge lan sawise, transformasi iku luar biasa: punika rahasia dheweke
Foto: Kantor Pers

Telusuri galeri kanggo ndeleng transformasi

- Iklan -

Artikel sadurungéHilary Duff, drama putrine: "Dheweke lara nanging aku ora bisa karo dheweke"
Tulisan sabanjurePiqué sawise pisah karo Shakira wis duwe pacar anyar: sapa cah wadon misterius?
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!