Ora mung aktivitas fisik lan olahraga: iki carane app bisa kontribusi kanggo kesejahteraan pribadi

0
app kanggo kesejahteraan pribadi
- Iklan -

Akeh wong sing nggabungake aktivitas fisik ing gedung olahraga kanthi layanan latihan digital; nanging apa wilayah liyane ing ngendi aplikasi lan layanan online bisa mbantu nggayuh kesejahteraan 360 °?

Milan, 28 Maret 2022 - Ing jaman digital, lan utamane ing skenario pasca-Covid, akeh sing milih nggabungake latihan ing gedung olahraga - utawa ing fasilitas olahraga liyane - kanthi layanan online kayata aplikasi utawa langganan digital.

Apa iku minangka cara kanggo ngimbangi kekurangan wektu, utawa kanggo macem-macem latihan, integrasi sarana lan alat anyar sing darmabakti kanggo kegiatan fisik mesthi nggawa efek positif, nggawa luwih akeh wong nyedhaki gerakan lan bisa ditindakake kanthi praktis. kapan wae lan papan.

Nanging aktivitas fisik ora mung unsur sing kudu digatekake supaya bisa urip sehat lan tentrem. Miturut Gympass, platform kesejahteraan perusahaan paling gedhe ing donya, ana 8 dimensi sing kudu ditindakake kanggo nggayuh kesejahteraan awak lan pikiran: nutrisi, fitness, turu, kesehatan mental, perencanaan finansial, meditasi, nyuda stres lan dhukungan. .yen ketagihan. 

- Iklan -

semedi

Pramila, kanggo nggayuh kesejahteraan 360 ° kanthi bener, Gympass nawakake para pangguna tawaran sing kalebu luwih saka 30 aplikasi kanggo kesehatan, kabugaran lan kesejahteraan. Mangkene sawetara sing paling disenengi lan dihargai kanggo nggabungake rutinitas kesehatan sampeyan:

  1. turu - Disebut "aplikasi paling seneng ing donya" miturut panaliten babagan 200.000 pangguna iPhone, Calm iku app darmabakti kanggo turu, semedi lan istirahat. Antarane fitur-fitur kanggo nambah kualitas turu, Calm nawakake luwih saka 100 Cerita Turu - crita sadurunge turu kanggo kabeh umur, wiwit saka sastra klasik, dongeng bocah-bocah, artikel ilmiah lan liya-liyane - koleksi Musik Turu lan kelas master sing dianakake dening wong sing misuwur ing donya. ahli.
  1. kesehatan mental - iFeel dirancang kanggo nambah kesejahteraan emosional sajrone 1 menit saben dina: ngidini sampeyan nglacak swasana ati, nampa saran pribadi lan, yen perlu, miwiti kursus terapi online karo psikolog khusus lan disertifikasi. "Kamar virtual" pribadi lan rahasia, sing digawe khusus kanggo saben pangguna lan mbukak 24 jam saben dina, ing ngendi sampeyan bisa ngobrol karo psikolog sing darmabakti kanggo nggayuh tujuan pribadi.
  1. Keuangan pribadi - Pamit kanggo ngetang lan lembar excel: Mobil punika app darmabakti kanggo finance pribadi, dirancang kanggo ngatur kabeh dimensi financial related kanggo budget. Sawetara fungsi sawijining? Deleng kabeh akun, kertu, penghasilan lan biaya ing sak panggonan; ngawasi kahanan finansial lan gunakake dhuwit kanggo nggayuh tujuane; nggawe anggaran lan rencana mbuwang.
  1. Meditasi: Meditopia nawakake pangguna luwih saka 1.000 meditasi jero, khusus kanggo aspek sing saben kita diarani ngadhepi saben dina minangka wong, lan kalebu macem-macem pengalaman manungsa: sesambetan, pangarepan, panriman, kasepen, persepsi awak, seksualitas, tujuan urip lan rasa ora nyukupi. Meditopia minangka "tempat suci" maya nyata kanggo ngembangake ketahanan mental lan nemokake katentreman batin.
  1. Power - Nootric mung app sing nawakake rencana meal pribadi digawe dening ahli nutrisi nyata; kanthi basis data luwih saka 1.000 resep, tantangan lan pandhuan sing sehat lan gampang digawe kanggo ngganti kebiasaan lan dhaptar blanja saben minggu, ngidini sampeyan nyedhaki gaya urip sing sehat lan nggawe rencana meal dhewe, ngobrol karo ahli nutrisi khusus lan ngatur dhaharan. miturut kabutuhan lan selera!

Babagan Gympass

Gympass minangka platform kesejahteraan perusahaan 360 ° sing mbukak lawang kesejahteraan kanggo kabeh wong, dadi universal, menarik lan bisa diakses. Bisnis ing saindenging jagad ngandelake keragaman lan keluwesan Gympass kanggo menehi kontribusi kanggo kesehatan lan rasa seneng karyawan.

Kanthi luwih saka 50.000 mitra fitness, 1.300 kelas online, 2.000 jam meditasi, sesi terapi 1: 1 saben minggu lan atusan pelatih pribadi, Gympass ndhukung kabeh lelungan menyang kesehatan. Mitra Gympass kalebu panyedhiya kesejahteraan paling apik saka macem-macem pasar kayata Amerika Utara, Amerika Selatan lan Eropa.

- Iklan -


Informasi liyane: https://site.gympass.com/it

Tekan kontak

BPRESS - Alexandra Cian, Serena Roman, Chiara Pastorello

liwat Carducci, 17

20123 Milan



[email dilindhungi]

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.