Apa sing kedadeyan karo perjanjian DAZN wiwit 8 Agustus

0
- Iklan -

DAZN Langit

Tim ngumumake kesepakatan kasebut DAZN, platform streaming karo hak TV kanggo juara bal-balan Serie A Italia, karo Sky.

DAZN ora bakal eksklusif maneh kanggo TIM nanging uga bakal ngalih menyang Sky lan platform liyane.

Persetujuan kasebut diwiwiti saka 8 Agustus lan bakal ngganti kesempatan kanggo ndeleng juara lan akeh olahraga liyane sing dilindhungi dening platform kasebut, meh Netflix olahraga.

DAZN ing Sky

DAZN tetep dadi platform kanthi aplikasi lan fitur dhewe.

- Iklan -

Nanging, iku uga didhukung dening Sky, utamané kanggo Sky Q, decoder Sky sing ngijini sampeyan kanggo ndeleng saluran streaming.



Saliyane appa uga bakal teka saluran area DAZN (kanggo nomer 214 saka remot kontrol Sky), sing bakal nyiarake pertandingan bal-balan saka satelit.

Sakbenere DAZN uga bakal kasedhiya ing Sky, tetep apa karo app lan platform darmabakti.

- Iklan -


rega DAZN ing Sky sawise menehi hasil karo Tim

Kanggo ndeleng DAZN ing Sky, sampeyan kudu langganan platform kasebut, tinimbang ing omah.

Prices ing wayahe punika  Euros 29,99 saben wulan kanggo DAZN Standard ea Euros 39,99 saben wulan kanggo DAZN Plus.

Wilayah DAZN bakal regane 5 euro saben wulan.

Kesepakatan kasebut ora regane akeh, lan katon luwih murah kanggo tuku mung DAZN.

Regane dhuwur banget, sawise kabeh perusahaan duwe hak kanggo juara lan kita ngerti kepiye wong ing negara kita siap mbuwang kanggo ndeleng pertandingan bal-balan.

Ing kesimpulan, kita ngadhepi siji liyane kamungkinan, nanging uga pamindhahan pasar karo prices cukup prohibitive, utamané ing wektu iki.

Resiko kasebut pancen ngilangi akeh kulawarga saka tontonan bal-balan.

Nanging, untunge, isih ana kamungkinan kanggo ndeleng dheweke ing perusahaan, ing papan sing darmabakti lan ing omah kanca lan sedulur.

Artikel kasebut Apa sing kedadeyan karo perjanjian DAZN wiwit 8 Agustus pisanan diterbitake ing Blog Olahraga.

- Iklan -

Artikel sadurungéEvelina Sgarbi ora bakal ana ing Gf Vip, Vittorio ngamuk: "100 ewu euro, apa sampeyan ngidoni?
Tulisan sabanjureFlora Canto nyritakake latar mburi perkawinan karo Enrico Brignano
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!