Apa iku Padel

0
- Iklan -
Padel olahraga Italia

Padel minangka game sing padha karo tenis sing dimainake kanthi pasangan.

Pengadilan Padel meh podho karo tenis nanging wewatesan ing sisih papat dening tembok, sanajan bal mumbul saka tembok, iku isih game.

Bisa uga kaya squash ing sawetara cara, nanging beda banget lan fokus ing game loro-on-loro tim.

Jeneng kasebut asale saka basa Spanyol, sing diarani dayung, kanggo adaptasi kanggo tembung dayung, sing artine 'dayung'.

- Iklan -

Ing kasunyatan, raket khusus digunakake kanggo muter padel.

Ing basa Italia diarani "shovel", nduweni piring kaku sing migunani kanggo nggebug bal, padha karo tenis nanging kanthi struktur internal sing beda.

Apa asal-usul saka padel?
Padel lair ing Meksiko ing taun 70-an.

- Iklan -

Lair minangka strategi kanggo main tenis ing papan sing terbatas, lan ing wektu sing suwe wis dadi olahraga sing nyata, kanthi nyenengake lan keunikan lapangan tartamtu iki.


Iku nyebar pisanan ing lokal lan banjur ing saindhenging donya. Diwiwiti saka Spanyol tekan Argentina, Prancis, AS lan Brasil.

Negara sing paling akeh diputer yaiku Spanyol, nanging uga sukses ing kene.

Pengadilan Padel wis nyebar ing saindhenging Italia lan ana akeh pemain sing seneng-seneng lan tetep pas karo olahraga iki.

Mesthi ora duwe keanggunan lan keunikan tenis, nanging isih dadi olahraga teknis, nyenengake lan bisa nggawe komunitas sing aktif banget.

Lan kanggo mikir sing lair minangka Urut saka basket olahraga elit, banjur dadi olahraga ing tekan everyone, karo kothak mbagekke saindhenging wilayah lan peralatan karo biaya ditrima.

Dina iki, padel minangka olahraga sing aktif banget, ing Italia saya tambah akeh lan minat ing olahraga iki dadi kuwat banget, mula uga njupuk papan sing sithik saka tenis.

Ing tingkat competitive, kahanan isih konco, nanging kita manawa kita bakal weruh Padel ing kompetisi penting cepet saka kita mikir.

Artikel kasebut Apa iku Padel pisanan diterbitake ing Blog Olahraga.

- Iklan -
Artikel sadurungéChristian De Sica rauh mbah: putri Mariarosa ngandhut
Tulisan sabanjureSapa Philip Schneider, bojone aktris Hilary Swank ngandhut ing umur 48 taun
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!