- Iklan -

Manis Lilac warna pantone anyar!
Siap nemokake warna Pantone paling feminin taun iki? 

Bayangan saka pink alus lan feminin karo Petunjuk saka lili sing nambah romantisme.

Iki minangka karakteristik sing nggawe kita tresna karo sing pertama Manis lilac, warna anyar Pantone kanggo Musim semi 2019.


Alternatif sing bener kanggo sing wis kasebut Coral urip, sampurna kanggo wong-wong sing seneng warna sing luwih alus lan alus tinimbang warna sing kandel.

- Iklan -
- Iklan -

Saka klambi sing disesuaikan karo klambi tanpa lengan, saka sweter turtleneck saben dina nganti ndhuwur kanthi wulu kanggo pamer kanggo acara khusus.

Yen ing total dipikir nggawe sampeyan "boneka", sampeyan uga bisa milih mung siji aksesori. Kaya saperangan saka slendhang ing kulit kanggo nyandhang malah nganggo celana jins biasane kanggo menehi corak.

Panganggit: Reggy Love

- Iklan -
Artikel sadurungéWARNA FASHION SPRING 2019
Tulisan sabanjureKarl Lagerfeld seda. Jagad mode nggresah amarga direktur kreatif Chanel lan Fendi
Regalino De Vincentiis lair tanggal 1 September 1974 ing Ortona (CH) ing Abruzzo ing tengah-tengah pesisir Adriatik. Dheweke wiwit semangat babagan desain grafis ing taun 1994, nggawe semangat dadi kerja lan dadi desainer grafis. Ing taun 1998, dheweke nggawe Studiocolordesign, agensi komunikasi lan pariwara sing ditujokake kanggo wong-wong sing pengin nyiyapake utawa gawe anyar citra perusahaan. Iki nggawe kompetensi lan profesionalisme sing kasedhiya kanggo pelanggan, kanggo menehi solusi paling apik kanggo entuk asil sing digawe khusus adhedhasar kabutuhan lan identitas perusahaan.

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.