Ana sing mungkasi Kanye West: amarga dheweke ana ing tengah kontroversi maneh

0
- Iklan -
Kontroversi Kanye West

Kanye West teka ing Paris Fashion Week mbeta mbukak becik saka polusihe. Penyanyi kasebut nyatakake tujuane, liwat mereke Yeezy, yaiku "ngrusak status quo fashion". Lan rapper mikir yen cara sing bener yaiku nganggo lan nuduhake kaos nganggo "Urip Putih Matter", Referensi sing jelas babagan gerakan kasebut Black Lives Matter lair sawise mateni Afrika-Amerika George Floyd.

BACA JUGA> Nemokake Diletta Busin, model Italia sing nelukake Kanye West (lan ora mung)


Kanye West nyerang Gabriella Karefa-Johnson: Gigi Hadid mbela dheweke

Sawise presentasi Yeezy dening West editor fashion lan stylist Gabriella Karefa-Johnson, sing ana ing acara kasebut, nuduhake pikirane ing Instagram. Utamane dheweke ngomong saka prihatine amarga penyanyi kasebut kalebu tulisan "White Lives Matter" ing acara kasebut. Tanggapan Kanye West langsung ngetutake, lan dheweke ngirim akeh ing Instagram kiriman lan crita moyoki ing editor saka Vogue. Karefa-Jhonson ora ditinggalake lan akeh VIP sing kumpul online kanggo ndhukung dheweke, kalebu supermodel Gigi Hadid.

Gigi Hadid
Foto: Kantor Pers

 

- Iklan -
- Iklan -

BACA JUGA> Kanye West, pengakuan kaget: "Kecanduan ngrusak kulawargaku"

"Sampeyan pengin sampeyan duwe persentase kapinteran," tulis Gigi Hadid ing kiriman dening Kanye West sing banjur dibusak. "Kowe ora ngerti haha... Yen pancen ana pangerten ing kabeh sing ditindakake, bisa uga siji-sijine wong sing bisa nylametake sampeyan. Kaya-kaya ana pakurmatan sing diundang menyang acara sampeyan kanggo nyegah wong sing nyatakake panemumu…? Lol. Sampeyan iki bully lan guyonan”. Ora mung iku, nanging ing crita Instagram dheweke nambahake babagan carane Karefa-Johnson minangka "salah sawijining swara paling penting ing industri fashion lan bisa mulang. wong isin iku".

Kontroversi Kanye West: rapper nanggapi kritik lan web mundhak

Ana akeh komentar online sing ngritik banget t-shirt sing ditampilake ing pertunjukan dening West. "njijiki, mbebayani lan ora tanggung jawab", Nulis siji pangguna ing Twitter, nalika komentar liyane ngandika:" Kasunyatan sing padha nggunakake rasisme sing malah nguripake marang wong-wong mau mung kanggo narik kawigaten manungsa waé. melas lan isin". Iki diterusake karo ujaran anyar lan ora nyenengake saka Kanye West: "Kabeh wong ngerti yen Black urip prakara ana scam. Saiki wis rampung, mangga”. Nanging, tembung-tembung kasar iki ora nggumunake: penyanyi wis mesthi pendukung setia Donald Trump lan wis dilarang saka Instagram sajrone 24 jam amarga ngenyek rasis ing jaman kepungkur.

BACA JUGA> Napa Kanye West duwe foto profil Instagram karo Kris Jenner? Kim Kardashian ana hubungane

Kanye West lan Gabriella Karefa-Johnson: kabeh wis rampung?

Miturut Kanye West, Nanging, iku antarane wong lan Gabriella Karefa-Johnson mesthi wis dijlentrehake: ing profil Instagram Ye, foto editor busana ireng lan putih katon, diiringi tembung "Gabby iku adhine" (yaiku, Gabby adhine). Uga miturut laporan saka rapper dheweke lan Gabriella bakal ketemu kanggo ngrembug bedane lan banjur rampung sore karo nedha bengi. Apa bakal bener, utawa bakal dadi kegilaan liyane?

- Iklan -
Artikel sadurungéBritney Spears, video topless anyar ngeculake penggemar: "Pasangake tabir surya"
Tulisan sabanjureKourtney Kardashian lan Travis Barker manggon ing omah sing kapisah: kenapa?
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!