21.9 C
Milan
Mercoledì, Ottobre 5, 2022
Home Kebijakan Cookie

Kebijakan Cookie


Informasi lengkap babagan panggunaan cookie

Miturut pasal 13 Keputusan Legislatif no. 196/2003 (Kode babagan nglindhungi data pribadi) lan penyediaan Penjamin kanggo nglindhungi data pribadi babagan "Identifikasi prosedur sing disederhanakake kanggo informasi lan entuk idin kanggo panggunaan cookie - 8 Mei 2014" Studio Color di De Vincentiis Regalino (Perusahaan) nyedhiyakake informasi ing ngisor iki babagan panggunaan cookie ing situs web kasebut www.musa.news

Apa cookie

Cookie minangka teks cekak sing dikirim menyang browser lan, yen perlu, disimpen ing komputer, smartphone utawa alat liyane sing digunakake kanggo ngakses Internet, saben situs web dikunjungi. Kita nggunakake cookie kanggo macem-macem tujuan, kanggo nawakake pengalaman digital sing cepet lan aman, contone, ngidini sampeyan njaga sambungan menyang area sing dilindhungi undhang-undhang nalika browsing liwat kaca situs; nyimpen kredensial kanthi aman; ngenali kaca situs sing wis dibukak, supaya ora bisa dibaleni maneh.
Cookie sing disimpen ing komputer ora bisa digunakake kanggo njupuk data apa wae saka hard disk, ngirim virus komputer utawa ngenali lan nggunakake alamat email pemilik. Saben cookie unik gegayutan karo browser lan piranti sing digunakake kanggo ngakses situs Perusahaan.

Cookie sing digunakake dening Perusahaan lan tujuane

Cookie Teknis

Cookie pandhu arah: Cookie kasebut perlu kanggo browsing situs web Perusahaan; padha ngidini fungsi kayata otentikasi, validasi, ngatur sesi browsing lan pencegahan penipuan. Iki minangka cookie sing ngidini sampeyan verifikasi manawa akses menyang Area sing Disedhiyakake wis kedadeyan kanthi rutin lan ngidini sampeyan navigasi liwat kaca kanthi gampang


Sampeyan sadurunge idin ora dibutuhake kanggo nggunakake cookie kasebut.

Cookie fungsionalitas: Cookie kasebut nyedhiyakake fungsi tambahan lan ngidini kita nglacak pilihan pengunjung, kayata pilihan basa. Iki minangka cookie sing ngidini sampeyan ngelingi pilihan lan kapercayan sing digunakake

Sampeyan sadurunge idin ora dibutuhake kanggo nggunakake cookie kasebut.

Cookie analitis: Kuki pihak katelu kasebut ngidini sampeyan nglumpukake informasi babagan panggunaan Situs dening pangguna. Iki minangka cookie sing ngidini ndeteksi jumlah pengunjung situs, kaca sing dikunjungi, wektu sing ditindakake ing situs, lsp ...).

Sampeyan idin sadurunge dibutuhake kanggo nggunakake cookie kasebut.

Cookie sosial:

Kuki pihak katelu kasebut ngidini pangguna bisa komunikasi karo jaringan sosial (Facebook, Twitter). Iki minangka cookie sing ngidini sampeyan nuduhake konten situs liwat jaringan sosial

Sampeyan idin sadurunge dibutuhake kanggo nggunakake cookie kasebut.

Cookie profil:

Cookie pihak katelu sing dipilih lan dikontrol kanthi tliti digunakake kanggo mesthekake pesen pemasaran sing ditampa liwat situs web liyane sing digunakake Perusahaan kanggo ngirim pesen pariwara kasebut disesuaikan karo pilihan pengunjung. Iki minangka cookie sing digunakake bebarengan karo informasi liyane sing gegandhengan karo sampeyan, kayata cara produk lan / utawa layanan digunakake, ngidini sampeyan ngerti nalika sampeyan ngakses wilayah sing dilindhungi undhang-undhang lan menehi pesen pemasaran khusus sing cocog karo pilihan pengunjung.

Sampeyan idin sadurunge dibutuhake kanggo nggunakake cookie kasebut.

Cookie sing digunakake ing situs kasebut didhaptar ing tabel ing ngisor iki:

KOPI PARTI PISAN
cookie Nome dadi Tujuane Idin
musanews WC_ACTIVEPOINTER Sesi Cookie teknis sing ngemot nilai ID sesi ing toko online NO
musanews WC_GENERIC_ACTIVITYDATA Sesi Cookie teknis sing mung ana ing kasus sesi karo pangguna umum NO
musanews WC_USERACTIVITY_ * Sesi Cookie teknis sing ngidini ngirim data ing antarane browser lan server yen ana sambungan SSL utawa non-SSL. NO
musanews WC_SESSION_ESTABLISHED Sesi Cookie teknis digawe nalika pangguna ngakses toko online NO
musanews WC_PERSISTENT Sesi Cookie teknis sing nyimpen fungsi lan fungsi pemasaran sing ana gandhengane karo personalisasi ID NO
musanews WC_MOBILEVICEID Sesi Cookie teknis sing ndeteksi piranti sing digunakake pangguna NO
musanews WC_AUTHENTICATION_ * Sesi Cookie teknis sing ngidini otentikasi sing aman NO
musanews WC_Timeoffset Sesi Cookie teknis
Digunakake kanggo ngetung zona wektu saka timestamp
NO

KOLOK PIHAK KETIGA

- Iklan -

Cookie "pihak katelu" digandhengake karo layanan sing diwenehake dening pihak katelu: digunakake kanggo macem-macem tujuan kayata nganalisa kemajuan kampanye pemasaran lan / utawa kanggo ngirim pariwara khusus ing situs web mitra lan mitra. Kegiatan iki diarani retargeting lan adhedhasar kegiatan navigasi, kayata tujuan sing digoleki, struktur sing dideleng lan liya-liyane.
Iki dhaptar cookie sing kasebut ing ndhuwur:

Jeneng cookie Domain Kategori Tujuane Link Situs Pihak katelu kanggo Cookie Deactivation
__utma, _utmb, _utmc, _utmli, __utmep, _utmept, _utmv, _utmz www.google.com Permanen Analytics, Retargeting maneh https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=it
_dc_gtm_UA_42147344-1 www.google.com Permanen Analytics, Retargeting maneh https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=it

Plug-in sosial
"Tombol sosial" iki katon ing situs web supaya sampeyan bisa nuduhake konten liwat jaringan sosial, kalebu Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube lan Google Plus. Cookie diselehake dening platform kasebut ing situs kita, supaya bisa nglumpukake informasi babagan browsing

Sinau luwih lengkap babagan Cookie Pihak katelu

Manajemen pilihan Cookie

Nalika ngakses kaca apa wae ing Situs, ana spanduk sing ngemot informasi sing disederhanakake.
Kanthi terus browsing, kanthi ngakses area liyane ing situs utawa milih elemen sing padha (contone, gambar utawa tautan), idin wis diwenehake babagan panggunaan cookie.
Sampeyan bisa ngganti lan ngatur pilihan cookie liwat setelan browser:

  1. liwat setelan browser
    Yen sampeyan pengin mblokir utawa mbusak cookie sing ditampa saka situs Perusahaan utawa situs liyane, sampeyan bisa kanthi ngganti setelan browser liwat fungsi sing cocog.
    Ing ngisor iki ana link menyang instruksi browser ing ngisor iki:
    - Internet Explorer - http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-vista/block-or-allow-cookies
    - Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647
    - Firefox - https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
    - Opera - http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/
    - Safari - http://support.apple.com/kb/PH17191
    Kita ngelingake sampeyan yen mateni kabeh cookie, kalebu cookie navigasi lan fungsionalitas, bisa nyusahake navigasi ing situs web Perusahaan. Contone, sampeyan bisa ngunjungi kaca umum situs, nanging bisa uga ora bisa ngakses Area sing Disedhiyakake utawa tuku.

Nggunakake situs web liyane

Disaranake sampeyan maca informasi privasi lan cookie situs web sing diakses liwat link ing situs web Perusahaan.

Hak sampeyan

Kapan wae sampeyan bisa njaluk informasi babagan proses data pribadi, entuk nganyari, koreksi utawa integrasi sing padha, uga entuk pembatalan, transformasi dadi formulir anonim utawa pamblokiran data sing diproses nglanggar undang-undang lan nentang ngolah Sampeyan miturut ketentuan Pasal 7 Keputusan Legislatif 196/2003 sing dilaporake lengkap ing pungkasan informasi iki.

Kanggo nggunakake hak, sampeyan bisa ngubungi Controller Data kanthi ngirim komunikasi tertulis menyang alamat ing ngisor iki utawa email [email dilindhungi]

Pamilik lan manajer ngolah data

Kontroler data yaiku Ditta Studio Color di De Vincentiis Regalino, Via Da Denominare 1, 15 - 65020 Turrivalignani (PE)
Sing ngatur perawatan yaiku Pak Regalino De Vincentiis.

Nganyari pungkasan: 18 Juli 2017

Art. 7 Keputusan Legislatif 196/2003. Hak kanggo pihak sing kasengsem.

  1. Partai sing duwe hak duwe hak kanggo entuk konfirmasi babagan eksistensi utawa ora data pribadi babagan dheweke, sanajan durung direkam, lan komunikasi kanthi wujud sing dingerteni.
  2. Pihak sing duwe hak duwe indikasi:
    1. asal saka data pribadhi;
    2. tujuan lan cara pangolahan;
    3. logika sing ditrapake nalika perawatan ditindakake kanthi instrumen elektronik;
    4. identitas pamilik, manajer lan wakil sing ditunjuk miturut pasal 5, paragraf 2;
    5. saka subyek utawa kategori subjek sing bisa dikomunikasikake data pribadi utawa sing bisa sinau babagan wakil sing ditunjuk ing wilayah Negara, manajer utawa agen.
  3. Pihak sing duwe hak duwe hak:
    1. nganyari, mbenerake utawa, yen kasengsem, integrasi data;
    2. pembatalan, transformasi dadi wujud anonim utawa pamblokiran data sing diproses nglanggar undang-undang, kalebu sing ora perlu disimpen kanggo tujuan data kasebut dikoleksi utawa banjur diproses;
    3. pengesahan sing diarani operasi ing huruf a) lan b) uga digatekake, uga babagan isine, data sing wis dikandhani utawa disebarake, kajaba yen prekara kasebut mbuktikake ora mungkin nyakup panggunaan sarana sing nyata ora proporsional tumrap hak sing dilindhungi.
  4. Partai sing duwe hak duwe hak mbantah, kanthi lengkap utawa sebagean:
    1. amarga alesan sing sah kanggo ngolah data pribadi babagan dheweke, sanajan ana gegayutane karo tujuan nglumpukake;
    2. kanggo ngolah data pribadi babagan dheweke kanggo ngirim pariwara utawa materi penjualan langsung utawa kanggo nindakake riset pasar utawa komunikasi komersial.

Cookie teknis: Dheweke ora mbutuhake idin sadurunge saka pangguna kanggo digunakake.

Cookie analitis: Dheweke mbutuhake idin sadurunge saka pangguna kanggo digunakake.

Cookie profil: Dheweke mbutuhake idin sadurunge saka pangguna kanggo digunakake.

Cookie sosial lan profil: Dheweke mbutuhake idin sadurunge saka pangguna kanggo digunakake.

Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan