21.1 C
Milan
Senin, 26 September 2022



Make-up

Make-up

Make-up minangka seni minangka bakat saka wong-wong sing bisa mindhahake emosi ing permukaan sing siyap kanggo nampani sipat lan warna.

Wujud ekspresi iki nemokake lapangan subur lan kreatifitas maksimal ing bidang estetika lan kaendahan.

Utamane asale saka jaman kuno. Master sing duwe bakat nghias awak lan pasuryan kanggo nyimulasekake para mudha lan menehi tampilan sing apik.

Kolom iki menehi informasi babagan warta babagan sektor iki sing ing taun-taun pungkasan ngembangake pertumbuhan sing durung pernah ana sadurunge, nggawe profesi anyar sing khusus digawe kanggo seniman make up kanggo pengaruh, uga nggawe mode lan tren sing nyata.

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan