6.6 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home warta pisanan Nyilem dening Musa

Nyilem dening Musa

Bintang wis ana, nanging bakal ana ing kana selawase. Kita ngujo dheweke amarga dheweke wis masrahake ketuhanan kekal kanggo kita. Tokoh sing apik lan ethereal. Ora mung lintang ing langit sing sumorot kanggo kita, nanging uga lintang-lintang ing bumi sing bakal nggawe kita ngimpi kanthi katrampilan lan kaendahan sing ora ana watese ... kolom iki pancen khusus kanggo dheweke!

Nyilem sing dicritakake dening Musa.baru.

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan