Jerman diusir maneh

0
- Iklan -
Piala Donya Jerman metu

Jerman kalah maneh saka Piala Dunia, kalah karo tim sing dianggep ora kuwat banget, sanajan wis owah.

Apa sing muncul saka Piala Donya iki yaiku penurunan ing Eropa kanthi perbaikan sing misuwur ing negara-negara Asia, lan ing kene Piala Donya karo Italia metu sanajan sadurunge diwiwiti, ndeleng ambruk akeh tim sing dianggep minangka salah sawijining sing paling kuat, lan saiki saka karikatur sing ora pati penting. sing menehi tandha penurunan olahraga sing penting.

Jerman mbayar larang kanggo ketenaran, dibuwang dening mantan regu sing saiki dadi tim sing misuwur.

Nesu ing omah luar biasa, judhul utama:

- Iklan -

"Bal-balan Jerman kudu mandheg ngapusi awake dhewe," tulis Die Welt: "Jerman ora dadi tim turnamen maneh. Bakal njupuk owah-owahan dhasar kanggo metu saka rut iki ". 


Mratelakake panemume FAZ, "kahanan saya tambah parah wiwit aku menang Piala Dunia 2014. Bali menyang puncak jagad iki mung ilusi kanggo tim" lan liya-liyane, antarane isin lan ngina tim sing ora dikarepake. krungu bab iku.

- Iklan -

A Jerman sing metu dikalahaké karo bangga saka tim olahraga disintegrated. Ancaman paling gedhe yaiku rasa ora seneng umum, kanthi para penggemar ora ngetutake tim sing wis suwe ora disenengi. 

Sing disalahake kiwa tengen, pelatih sing disalahake, nanging uga pemain.

Daily Mail ngurusi piso ing tatu, nulis: "Dheweke mikir yen bal wis liwat garis ... nanging ora! Jerman lara atine amarga diusir saka Piala Dunia sawise gol Jepang nglawan Spanyol."

Ciri khas sing nyata yaiku kemajuan negara-negara sing biyen peripheral, cermin saka owah-owahan sing uga dumadi ing tingkat teknologi lan ekonomi.

Kanthi Jerman, Eropa uga sebagian diatur, sing isih ana sawetara tim sing ora bisa nutup kompetisi kasebut.

Kita mung kudu ndeleng kepiye Piala Dunia iki sing wis nulis maneh kritéria bal-balan lan nilai tim nasional donya bakal rampung.

Artikel kasebut Jerman diusir maneh pisanan diterbitake ing Blog Olahraga.

- Iklan -
Artikel sadurungéMartina Strazzer lan pacare bubar: hipotesis babagan alasan pemisahan
Tulisan sabanjureKendall Jenner, sapa mantan pacare supermodel?
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!