Italia menang piala donya bola voli

0
- Iklan -
piala donya bola voli

Tim bola voli nasional Italia menang piala donya.

"Kita minangka tim nasional sing paling dhuwur ing donya, kanthi umur rata-rata 24, ora ana sing kaya kita, mung USSR sing ora ana maneh. Kita ing olahraga lan wong-wong sing ndeleng kita saka njaba bangga banget: urip bola voli, urip olahraga Italia dawa urip Italia ". Mangkono pangandikane presiden Coni, Giovanni Malagò nalika rapat karo Presiden Republik.

Kamenangan penting sing nuduhake carane Italia bisa sumunar ing akeh disiplin sanajan bal-balan sing mudhun.

"Kita seneng banget, nalika wingi kita mikir kanggo rapat karo wong-wong sing wis dadi protagonis ing Piala Dunia Bola Voli, aku nemokake perhatian lan sensitivitas sing apik kanggo dheweke tresna marang olahraga lan utamane kanggo bola voli. Dheweke kandha marang kita - 'ayo ayo ngatur sanajan dheweke ora menang'. Tim sing luar biasa, umure rata-rata 24 taun, lair saka intuisi Presiden Manfredi sing bisa diwujudake, sing aku yakin bakal nemtokake, supaya De Giorgi dadi pimpinan tim nasional iki, sing nambahake Piala Dunia kanggo telu sing wis menang minangka pemain " .

- Iklan -

A sukses gedhe sing ndeleng pertandhingan diikuti dening akeh penonton sak pertandhingan ketat sing rampung karo kamenangan Italia.

Kanggo nggawe asil penting ana uga umur enom saka pemain, tim antarane paling enom tau, saged nggawa ngarep asil paling bisa.

- Iklan -

Kamenangan kasebut dirayakake ing TV lan ing Quirinale, kanthi rapat karo panguwasa nasional saiki.

Asil sing ndadekake akeh penggemar olahraga nyedhaki voli, olahraga sing asring ora dianggep nanging isih nduweni pengikut sing penting.

We ngerti uga sing ana olahraga kurang populer, nanging asring olahraga nyata, isih aman saka media lan sistem ekonomi disambung kanggo bal-balan lan disiplin liyane sing dadi nuduhake kapentingan nyata sethitik.


Pungkasane, tim nasional Italia bisa ngasilake asil sing luar biasa lan nambah perhatian marang bola voli.

Lan sing ngerti sing kamenangan iki ora push akeh wong enom kanggo nyoba olahraga iki ing latar mburi, mbok menawa nemokake passion kanggo.

Muga-muga para pemain timnas ora langsung dadi wajah anyar sponsor lan inisiatif sedih liyane.

Artikel kasebut Italia menang piala donya bola voli pisanan diterbitake ing Blog Olahraga.

- Iklan -