Judhul gliding gantung Italia ing Varese lan Alto Adige

1
- Iklan -

Gelar penerbangan gratis tricolor kaping sewelas ing gliding kanggo Trentino ditransplantasikan ing wilayah Varese saka Christian Ciech, wis kaping pirang-pirang juara dunia. Dheweke nelukaké ing langit Valcomino ing provinsi Frosinone, dumunung cedhak karo Abruzzo Apennines lan Abruzzo, Lazio lan Taman Nasional Molise.

Christian Ciech Italian hang gliding juara kelas 1 kanggo kaping sewelas

Pembalap sing dihias kanthi apik menang tugas pertama sing diluncurake ing dalan 93 km lan dadi nomer loro ing 70 sabanjure, dimenangake dening Ciociaro Marco Laurenzi sing ana ing omah ing lembah. Ing klasifikasi final kanggo hang gliders kelas 1, mesthi paling populer, konco Ciech, Manuel Revelli saka Cuneo lan South Tyrolean Anton Moroder.

Kejuaraan Italia 2022 iki digandhengake karo edisi pertama Piala Valcomino, balapan sing uga mbukak kanggo pembalap asing. Antarane wong-wong mau saka Austria Anton Raumauf menang kompetisi ngiring dening Jerman Diek Ripkens lan Konrad Baumgartner, pilot South Tyrolean manggon ing Milan sing juara Italia anyar kanggo kelas 5 hang gliders, uga dikenal minangka swiwi kaku kanggo konformasi struktur sing. Wakil juara Italia Trentino Claudio Deflorian ing ngarepe Marzio Digiusto saka San Vito al Torre (Udine).

Platform lepas landas kanggo hang glider ing Forca D'Acero ing Valcomino

Acara kasebut, kalebu ing tanggalan Federasi Aeronautika Internasional, diatur dening Aero Club Lega Piloti lan Volo Libero Valcomino. Take-off dumadi saka platform sing digantung kanthi cara sing luar biasa ing lembah ing Forca D'Acero lan pendaratan ing Campo Guerrano, rong lokalitas ing kotamadya San Donato Val di Comino (Frosinone) ing ngendi pusat operasi uga ana. .

- Iklan -

Gustavo Vitali - Kantor Pers FIVL

- Iklan -

Asosiasi Penerbangan Bebas Nasional Italia (nomer registrasi CONI 46578)

hang gliding lan paralayang - 335 5852431 - skype: gustavo.vitali

kanggo informasi ing Italia Hang Gliding Championship 2022 kontak

Free Flight Val Comino - infovololiberovalcomino (AT) gmail.com - pranala menyang situs resmi

- Iklan -

1 komentar

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.