Brad Pitt lan Angelina Jolie, rincian liyane muncul babagan penyalahgunaan: "Dheweke ngalahake dheweke lan bocah-bocah"

0
- Iklan -

Perang antarane Brad Pitt e Angelina Jolie kaya-kaya ora gelem menehi leren sedhela. Kanggo divorce kasar lan kebak dendam dina iki ditambahake rincian gawe kaget liyane: ing New York Times ngumumake isi sawetara dokumen legal sing dadi protagonis saka sidhang antarane loro aktor Hollywood. Miturut laporan Angelina Jolie ujar manawa, nalika lelungan pesawat ing September 2016, Brad Pitt bakal digebugi kanthi kasar dheweke lan bocah-bocah.


BACA JUGA> Flirt ing proses antarane Brad Pitt lan Emily Ratajkowski: indiscretion ndadekake penggemar ngimpi

- Iklan -

Penerbangan sing dimaksud yaiku apa sing nyebabake break definitif antarane Jolie lan Pitt, saengga bisa nyebabake perang hukum sing berdarah lan divorce sing wis ndominasi - lan isih ndominasi - kaca koran donya. Saiki, aktor loro kasebut berjuang kanggo hak properti saka wong sing dihargai pakebonan anggur in Francia lan ana ing pangrungon iki rincian kasar saka pesawat ing jet pribadi sing wis nggawa kulawarga saka Prancis menyang California, nalika Brad Pitt dinuga nyerang fisik lan lisan mantan garwane lan anak.

Rok Brad Pitt
Berlin, Brad Pitt ing perdana film Bullet Train - Foto: Defrance / BACKGRID / IPA

BACA JUGA> Angelina Jolie, foto-foto ciloko sing diduga disebabake dening Brad Pitt muncul saka laporan FBI

- Iklan -

Brad Pitt Angelina Jolie pesawat panganiaya: rincian

Miturut dokumen legal sing dirilis, Angelina Jolie nyatakake yen Brad Pitt, sajrone penerbangan, bakal "nyekel sirah Jolie lan tug"Lan banjur njupuk tangan sampeyan tenggorokan menyang salah siji saka anak lan kenek liyane. Kajaba iku, aktris kasebut ngandhakake yen, ing sawijining wektu, Pitt bakal mbuwang bir marang dheweke, lan ngombe anggur marang anak-anake. Saka acara-acara sakteruse, katon yen lelungan kasebut, kaya sing dikandhakake, jerami sing nyuwil punggung unta, mula Angelina njaluk divorce sanalika sawise. Dokumen kasebut uga nyatakake yen kedadeyan kasebut panganiaya banjur diselidiki dening FBI.

Angelina Jolie dina iki
Foto: AMPAS

Brad Pitt Angelina Jolie pegatan

 

Angelina Jolie warta paling anyar
Brad Pitt lan Angelina Jolie / Foto: PrPhotos
- Iklan -
Artikel sadurungéGianmarco Tamberi lan Chiara seneng bulan madu ing Maladewa: foto ngimpi
Tulisan sabanjureApa Gisele Bundchen nyewa pengacara pegatan? Ing Twitter wis ana omongan babagan nyala anyar
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!