Benedetta Porcaroli ngomong babagan katresnan (lan Scamarcio) ing Vanity Fair

0
- Iklan -
porcaroli rahayu

Rahayu Porcaroli bali menyang bioskop karo rong film, The Hummingbird e Amanda, lan njupuk katelu ngendi dheweke main Virgin Mary enom lan mbrontak. Benedetta mbukak kanggo Vanity Fair Italia nyritakake babagan taun nol. Aktris Romawi ngomong babagan peran dheweke marang putri pasangane, aktor Riccardo scamarcio: “Perasaan wajib ora kanggo aku. Aku wong pancen kejujuran lan sanalika baris saka untruth katon, iku bisa diwaca ing mripatku. Kaendahane aku dadi aktris lan gampang pura-pura, nanging awakku mbalela. Kanggo kula, sentimen lan kewajiban iku oxymoron ".

Benedetta Porcaroli Riccardo Scamarcio: break punika seger

BACA JUGA> Shadow of the day: film sing nggawe Riccardo Scamarcio lan Benedetta Porcaroli jatuh cinta


Benedetta clarified miturut omongane uwong gosip, kang metu sak Minggu Fashion Milanese, sing nganggep break karo Riccardo: “Oke, apa sing arep dakkandhakake: pasangan kejiret, lan pasangan bubar. Kahanan kasebut alus lan iki minangka prekara ing uripku sing saiki aku ora pengin dilebokake ing dalan. Uga kanggo nyegah kontrovèrsi rasah, kanthi ikhlas". Protagonis saka Baby sampeyan kerep krungu cah wadon getun dening wong sing wis ilang amarga, ing ngarepe wong sing tresna, dheweke bisa mbuwang atine liwat alangan lan kanggo break free rampung.

Porcaroli Scamarcio kiss
Foto: Luwuk

 

- Iklan -
- Iklan -

BACA JUGA> Alena Seredova ing Buffon: "Kita ora metu, kulawarga gedhe ora duweke aku"

Aktris umur 24 taun kasebut ujar manawa dheweke ora nate ngrusak wong liya, nanging bisa uga nuduhake crita katresnan paling anyar, dheweke ujar: "Ora kabeh energi kompatibel lan ora kabeh iku digawe kanggo kita". Dheweke banjur ngomong babagan kekancan karo Ornella Vanoni, sing bubar ngandika ora pracaya maneh ingamore: “Mungkin Ornella mung pasrah, senajan dheweke terus menehi rasa tresna. Kanggo kula iku siji sumber panas pancet, siji wadon lengkap. Kita asring ngobrol lan impenku yaiku lelungan menyang Thailand karo dheweke ”.

BACA JUGA> Harry lan Meghan siap pindhah menyang tetanggan anyar? Pamit menyang Montecito wis cedhak

Rahayu Porcaroli Vanity Fair: iki sing digoleki wong tuwa 

Ing nutup, Benedetta Porcaroli nerangake yen, tiba ing katresnan karo wong tuwa, mbok menawa dheweke ngaku wong wadon ing dheweke lan ing wektu asring nyoba kanggo Feed anak. "Nanging aja mikir yen aku nindakake casting umur: Aku tresna marang wong tuwa kaya aku tresna karo kanca-kanca," ujare aktris kasebut. “Sing tak goleki kuwi narik kawigatenku, wong sing ngerti carane ndemek titik syaraf lan supaya aku ndeleng soko dhewe. L'amore iku pengalaman sing mbukak dalan, ndadekake kowe mlebu wilayah tangled lan didhelikake lan belongs kanggo donya liyane. Wong-wong sing ngomong ngerti katresnan iku deluded kanggo kula ".

Tutup Vanity Fair BENEDETTA PORCAROLI
Foto: Kantor Pers Vanity Fair
- Iklan -