Aku lelungan ya, nanging kanthi aman

0
- Iklan -

Siap Booking lan mangkat preinan. Kekarepan kasebut ana, nanging banjur ing praktik, kita mesthi wedi Booking Hotel lan hotel. Pandemi Covid-19 sing medeni iki wis mengaruhi jagad pariwisata, utamane sektor hotel. Miturut data Istat anyar, pasar hotel ing Italia kasusun saka 33 ewu struktur, sing kudu diadhepi setaun ditandhani kanthi kunci, nyathet paningkatan pembatalan sing signifikan lan penurunan pesenan.

TRAVEL-HORIZONTAL

Apike sampeyan ngerti yen Bantuan Europ, kanggo nanggapi kabutuhan anyar para plancong, ngluncurake Program Keselamatan Hotel, program asuransi khusus kanggo hotel lan pelanggan sing tujuane njamin tamu tetep aman lan aman. Nyedhiyakake macem-macem solusi jangkoan modular: pembatalan pesenan, perawatan kesehatan 24 jam kanthi mbayar maneh biaya medis lan nglindhungi wong nginep, kanthi pambayaran yen ana perpanjangan utawa mandheg awal hotel. Temenan, kabeh jaminan uga valid yen kedadeyan ing Covid-19. Program kasebut menehi perlindungan lengkap lan kauntungan kanggo struktur lan tamu: sing terakhir njamin tentrem plancongan kanthi aman, kemungkinan bisa mbatalake preinan kapan wae, lan kanggo ngatur komplikasi perpanjangan wektu kerja sing dipeksa. menyang Covid-19.
Struktur kasebut malah entuk kaunggulan kompetitif sing kuat, menehi regane lan solusi eksklusif, khusus kanggo sing pengin bali lelungan tanpa kuwatir.

- Iklan -

"Ing jaman pariwisata ngalami dinamika rumit lan owah-owahan sing gedhe amarga pandemi Covid-19, kita kudu mikirake solusi sing cocog karo kebutuhan anyar para operator lan para pelanggan. Ing skenario iki, lelungan kudu diganti lan Bantuan Europ nyipta pitulung maneh, ngurus para plancong lan host. Mula, kita nggawe produk inovatif anyar sing dirancang kanggo hotel lan para pelanggan, sing nyedhiyakake keamanan, perlindungan lan migunani kanggo kalorone, "ujare Mauro Cucci, Chief Travel & Personal Officer Europ Assistance Italia.

- Iklan -

Artikel kasebut Aku lelungan ya, nanging kanthi aman misale jek dadi pisanan ing Vogue Italia.


- Iklan -