Festival Film Venice 79: Stylist Arab nelukake Karpet Abang

0
Red-Carpet-Venice-Arab-stylists
- Iklan -

79 Festival Film Venice. Zuhair Murad, Ihab Jiryis, Georges Hobeika, Georges Chakra, Nicolas Gebran amaze with a dream look

Tansah ing Festival Film Internasional Venice iku ora mung wayang nanging catwalk nyata kanggo fashion internasional.

Taun iki, stylists Arab wis narik kawigaten para fotografer lan pers. Dheweke wis milih testimoni sing nggumunake, dheweke nggawe gaun haute couture sing larang regane, kanthi kain sing katon kaya permata, menehi emosi kanggo masarakat saiki lan fotografer sing ana ing Red Carpet.

Fashion sing ora dingerteni lan ora dadi prerogatif eksklusif saka pesawat jet Beirut, Kairo lan Uni Emirat Arab. Aktris lan Bintang tambah akeh milih dadi Putri Arab Saudi utawa Kuwait sing apik banget, ngrusak jarak antarane rong jagad.

ph-Massimiliano-Rocchi-Kiki_Minou
Nicole Macchi aka KIKI MINOU ing Ihab Jiryis | Photocredit Massimiliano Rocchi Ag. Ngluwihi Aturan

Karismatik Burlesque pemain Nicole Macchi aka KIKI MINOU dheweke stunned ngagem busana reca sing misale jek wis digawe saka spion multicolor pecah, ahli digabungake karo cherry abang taffeta nyolong. A pujian kanggo stylist Palestina Ihab Jiryis, idola Arab Fashion Week lan saiki misuwur ing saindhenging Eropah.

- Iklan -
- Iklan -

Leonie-Hanne-Ph-Massimiliano-Rocchi
Leonie Hanne ing Georges Hobeika | Photocredit Massimiliano Rocchi Ag. Ngluwihi Aturan

Blogger Jerman LEONIE HANNE dheweke nganggo busana super seksi sing dihiasi manik-manik, kanthi garis leher maxi sing diimbangi karo lengen wulu sing alus, kombinasi sing nggawe dheweke canggih banget. Kabeh mlebu dening Wong Libanon Georges Hobeika.

Patricia-Clarkson-Ph-Massimiliano-Rocchi
Patricia Clarkson ing Georges Chakra | Photocredit Massimiliano Rocchi Ag. Ngluwihi Aturan

Aktris Amerika PATRICIA CLARKSON wis olahan lan sensual ing sugih taffeta zaitun-colored saka Lebanese Georges Chakra kang nuduhake garis saka vestals Romawi.


Sara-Croce-Ph.-Stefania-DAlessandro-x-Getty-Images-1
Sara Croce ing Zuhair Murad | Photocredit Stefania D'Alessandro x Getty Images

Uga ing manik-manik uga model Italia SARA SALIB. Busana swarga kanggo dheweke, kanthi lengen sing dawa banget lan lebar, kontras karo busana sing nempel ing awak. Game geometri sing sampurna saka desainer Zuhair Murad Libanon.

Nilufar-Addati-Ph-Massimiliano-Rocchi
Nilufar Addati ing Nicolas Jebran | Photocredit Massimiliano Rocchi Ag. Ngluwihi Aturan

Pengaruh pengaruh NILUFAR ADDATI nganggo busana putri duyung putih total, super ketat dening perancang Nicolas Jebran Libanon. Anyar babagan gaya, dadi desainer sing misuwur amarga gaun sing biasane gedhe lan mewah.

- Iklan -
Artikel sadurungéTaun sawise matine Pietro Taricone, putrine katon luwih mirip karo dheweke
Tulisan sabanjureRoger Federer, urip karo Mirka: ayo luwih ngerti dheweke
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.