fbpx
19.8 C
Milan
Jumuah, 7 Mei 2021

Boots: gaya musim semi / Musim Panas 2021

0
 Sapa sing ujar manawa boots digawe mung kanggo musim salju? Saiki boots (boots alus, Texan, lace-up ..) Dheweke nggawe ruangan kanggo ngrampungake ...
Milan
langit bening
19.8 ° C
20 °
19.4 °
26%
5.7kmh
0%
Ven
18 °
Sab
16 °
Dom
20 °
Lun
20 °
Mar
16 °

Yoga kanggo keluwesan, fisik lan mental sing luwih gedhe

0
Fleksibilitas minangka kualitas motor sing penting banget ing saben dinten, amarga nggawe gerakan luwih gampang, sanajan paling ora pati penting, ...

Covid-19: nemokake vaksin Italia

0
Vaksin Italia adhedhasar teknologi inovatif: ReiThera saiki ing tahap 3 eksperimen luwih saka janji: kita bakal duwe ing mbesuk ...

GOSSIP

Chris Brown, pesta ulang taun mega nalika pandemi

0
Ing Amerika Serikat, kampanye vaksinasi terus cepet, nanging kabar sing teka saka California mung bisa nambah ...

Jessica Simpson tanpa dandanan ing Instagram

0
Foto: @ Instagram / Jessica Simpson Bubar ngumumake manawa dheweke wis mbuwang timbangan kanggo mbebasake awake dhewe saka obsesi nomer lan ing jaman kepungkur ...

Emily Ratajkowski, ibu mode ing Instagram

0
Foto: @ Instagram / Emily Ratajkowski Kepiye tampilan sing dienggo Emily Ratajkowski nalika mlaku-mlaku ing New York? Ibu anyar seneng karo suhu ...

Rita Ora wis malih praupane

0
Foto: @ Instagram / Rita OraRita Ora ngowahi tampilan lan debu salah sawijining gaya rambut paling populer ing taun 90an. Penyanyi lan aktris kasebut nyatane ...

Armie Hammer paparazzi kaping pisanan wiwit skandal kasebut

0
Sawise pirang-pirang wulan ilang saka radar paparazzi, ing sawetara dina kepungkur Armie Hammer dicubit ing publik kanggo ...

Tindakake US

3,115fansKaya
10,400FollowersFollow
3,070FollowersFollow

SUPPORT KITA Karo DONASI




- Iklan -

DESIGN

- Iklan -

Ulasan LATEST

Pemikiran antisipatif, garis sing apik antara nyegah lan nggawe masalah

0
Pemikiran antisipatif bisa dadi kanca paling apik utawa mungsuh sing paling ala. Kemampuan kanggo ngetrapake awake dhewe mbesuk lan mbayangake ...
- Iklan -

KANGAN

Singa Emas menyang goblin sing apik banget

0
Roberto Benigni minangka Singa Emas kanggo Prestasi Seumur Hidup Festival Film Internasional Venesia kaping 78. Motivasi Biennale ... Biennale ngumumake, liwat tembung direktur ...
- Iklan -

CHEF IN LOVE

PAWARTA SOSIAL

Warta Pungkasan

- Iklan -